Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svet sa znovu ocitol na pokraji katastrofy. Keď dostane špeciálny oddiel americkej námornej pechoty Navy Seals úlohu, aby zničil severokórejskú raketovú základňu a odvrátil tak možný atómový útok, neúspech nepripadá do úvahy. Misia je však neočakávane prerušená a hlboko v nepriateľskom území zostanú odrezaní štyria vojaci. Ak chcú prežiť, musia premôcť povstalecké sily, ktoré usilujú nielen o životy ich samých, ale aj o životy spojencov a všetkých obyvateľov slobodného sveta... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (91)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[5.5/10] Pokračovanie výbornej jednotky. V tomto filme ma zaujal tak ako v jednotke príbeh, táto vojenská tematika ma celkom baví a tento námet je tiež fajn, film síce úvod nemá hocijaký, ale potom sa to už rozbehne. Putovanie vojenskej jednotky na osamelej časti bolo fajn, no aj tak som im ani tak moc nefandil. Herci sa dali, ale nikto z nich ma nejak extra nezaujal, ale záporáci celkom ušli. No v prvom rade ide o akčný film, pre akčný film je treba akčné scény. Dvojka ich má dosť, ale tak kamera je niekedy dosť roztrasená, akcia je skôr priemerná, streľba atd, niektoré dobré veci sa tu nádju. Plus má aj dobré prostredie. Jednotku mám veľmi rád, táto časť spolu s trojkou sú podľa mňa zbytočné projekty, ktore ma bavili maximálne tak na dve pozretia. Ale toto je o trošku lepšie ako trojka, no aj tak by to potrebovalo viac vecí vylepšiť. Za nepriateľskou línou 2 je len priemerné pokračovanie, ktoré sa aj s trojkou vo svete akčných filmov ľahko stratí. ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

O hvězdičku horší snímek než jeho předchůdce, který má sice slušný začátek, ale bohužel jen ten pak se stává špatně zamíchaným koktejlem dopomáhajíc tomu nepřesvědčivé scény a výkony herců. Snímek se snaží být zčásti i snímkem dokumentárním, kde nám předkládá mnoho videí z KLDR atd....ale po úvodu se u toho trošku nudit zřejmě budete, proto doporučuji si vzít scrabble, aby vám utekl čas. ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabé pokračovanie. Dej je jednoducho načrtnutý, lineárny a nepravdivý. Sem tam je zdĺhavý a niekedy aj uponáhľaný. Film je podfarbený oku dráždivými farbami, akčné scény kde poletujú projektily rôznych zbraní sú zle zostrihané a naukladané chaoticky. Divákovi z toho začína pomaly a iste bolieť hlava, jeden zostrih je spomalený a o pár sekúnd ďalší je bezhlavo zrýchlený. Celý formát filmu je pochmúrny a miestami to vyzerá na béčkovú záležitosť (domnievam sa, že asi aj je). Ako keby to chcelo byť dynamické a efektné no výsledok je dosť rozpačitý. Mne sa to osobne nepáčilo, predchádzajúca časť, kde Owen Wilson utekal pred Srbskou ťažkou paľbou bola síce obyčajná a ničim nevynikala od priemeru no tento diel stojí fakt za nič. Taká nízkorozpočtová vojnová zlátanina, ktorá opäť chcela pozdvihnúť Ameriku v dobrom zmysle slova. Chcieť je pekné no mať ešte krajšie. 25% ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

No, bylo mi jasné, že to nebude ani zdaleka tak dobrý jako první díl (se kterým to nemá vůbec nic společnýho - klidně se to mohlo jmenovat jen Osa zla) ale tohle bylo opravdu hóóóódně slabý. Film má špatné herce, kteří kecají samý blbosti (hl. hrdina pronáší hrdinský hlášky typu: "nikdo mi tu nezemře" atd.), dále si film hraje na velice vážný akční film (scény s Pentagonu mi připomínaly Skálu) ale do toho má hodně daleko občas zazní hudba, která vzdáleně přípomíná Hanse Zimmera (když má zrovna špatný den) ale to by tu možná ani nevadilo kdyby film vynikal v něčem jiném. Např. v akčních scénách. Ale i zde film totálně padá na hubu. Akce tu skoro není a když už je tak je velice špatně natočená (kameraman buď používá rychlé střihy nebo si hraje na autenticitu se zběsile rozklepanou kamerou) do toho se občas použije nějaký ten počítačový trik, který je ale stejně hrozný jako celý film. Takže ruce pryč. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Akční "béčko" se spoustou nelogických a absurdních jednání postav a scén. Za nepřátelskou linií je to opravdu zlé, ale je mi divné, že se nikdo z těch korejců nenaučil střílet. Jedná se o novodobé Komando, protože hlavního hrdinu naučili všemu, i tomu, jak se vyhnout kulkám. Ba co víc, on dokázal přežít výbuch jaderné hlavice. :-) No, řekl bych, že jde spíše o "céčko".... Zajímavosti: "Patnáctka" ... né, nejedná se o nezletilou dívku, nýbrž o hřebík, kterým mučili našeho amerického "ninju" :-) 30% ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Robert James (Nicholas Gonzales) nosí hodinky značky Casio G-Shock Twin Sensor. (dyfur)

Reklama

Reklama