Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Shoot 'Em Up je divoký thriller plný čierneho humoru, prinášajúci hodinu a pol čistej akčnej zábavy, ktorá sa začne už pred úvodnými titulkami a do úplného konca nepoľaví. Pán Smith (Clive Owen) je najnaštvanejší drsňák na svete. Ani sám nevie ako, no zrazu sa ocitne v situácii, kedy musí ochrániť tú najnevinnejšiu vec zo všetkých – novorodenca. Dieťa, ktorému Smith uprostred prestrelky pomôže na svet je terčom útokov nekonečného prúdu zabijakov, ktorých vedie záhadný pán Hertz (Paul Giamatti). Uprostred spŕšky guliek a zoči-voči každej možnej permutácii prestrelky, akú si len dokážete predstaviť, nájde Smith neobvyklého spojenca – prostitútku DQ (Monica Bellucci). Aby žiaden člen tejto zvláštnej rodiny neskončil na nesprávnej strane guľky, musí Smith čo najskôr vyriešiť záhadu, prečo chce niekto zabiť nevinné dieťa... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (922)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Tento film geniálně demonstruje současný stav středního komerčního proudu hollywoodské rádoby cool moderní kinematografie. Nebál bych se tvrdit, že je v pěkných sračkách. Samé cool hlášky, akce je ještě akčnější, ten největší drsoň je ještě drsnější a sexbomby jsou ještě více sexy (což jediné by snad až zase tak nevadilo). Takže jestli tenhle paskvil měl ať už přímo parodovat, či napodobovat některé slavné filmové milníky let minulých, nepovedlo se. Větší blbost v kině totiž v letošním roce neuvidíte. Nerozumím těm hvězdným jménům, nerozumím neuvěřitelně nepřehledným a špatným akčních scénám, nerozumím celému tomuto břečkoidnímu rádoby stylovému bijáku. Někdy se člověk i zasměje, ale určitě ne v tom správném smyslu. Gigasračka. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Cez všetky tie sprostosti, logické nedostatky a medzery v scenári sa film pomocou akčných scén, dokonalej adrenalínovej jazde, nábojov svištiacich popri vašich ušiach a skvele drsného komba Owen-Giamatti, prestrieľal k nadpriemernému výsledku. To, čo nám predvádza pán Smith je úplná akčná genocída (mrkva ako nový druh povinnej akčnej výbavy), prestrelky sú na vrcholnej úrovni v akčnom žánri, chýbala len poriadna autonaháňačka, ale to sa dá Davisovi ako nováčikovi v tomto žánri odpustiť. Čakal som, že mi budú v hlave viac rezonovať hlášky a menej odfláknutý záver. Ale aj tak šupa! 75%. ()

Reklama

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Heavymetalové mimčo, nenávisťou kypiaci mrkvožravý pestún, fľandra z dobrým srdcom a ešte lepšími kozami (hlavne pri nej nesmiete mať alergiu na laktózu), fanatický hitman s manželkou na telefóne a asi sto zloduchov v čiernych kožených bundách, z ktorých na konci zostane len obrovská hromada rozstrieľaných mŕtvol. A k tomu tisíc nápadov a milión hlášok. To všetko v zbesilej akčnej haluzi, ktorá sa ani chvíľu neberie vážne a v ktorej je viac streľby ako v štvrtom Rambovi. Výhrady voči strihu nechápem - akcia je určite prehľadnejšia ako napr. v záverečnej polhodine toľko oslavovaných Transformers. Áno, ten film je taký hustý, že už v polovici to mozog nedokáže vstrebávať, ale na DVD si to človek môže rozfázovať a vychutnávať si jednotlivé vymakané prestrelky. O nič iné predsa nejde. Chvíľu som mal pokušenie dať aj piatu hviezdičku. Z jediného dôvodu: V mojej bývalej práci mi šéfoval chlap, ktorý si v štyridsiatke nechal na svojej plešivejúcej hlave narásť dlhé mastné vlasy, zopol si ich do copu a myslel si, že vyzerá mladšie, že to je cool a že na to budú letieť 20-ročné baby. Neznášal som to!!! ;-) P. S. Owenovi som toho drsňáka žral v každučkej sekunde. ()

imf 

všetky recenzie používateľa

Bez duše a bez talentu, jen s neutuchající snahou být za každou cenu cool. Sejmi je všechny chybí jakákoliv dějová linie a béčkovost dialogů způsobí vnitřní krvácení i fanouškům Komanda. Je s podivem, že ani Clive Owen nedokáže diváky strhnout na svou stranu, protože si ho prostě nemáte proč zamilovat. Nápady se tu sice nešetří, ale samotná choreografie a střih akčních scén zůstávají daleko za očekáváním. Michael Davis si chtěl natočit akční vypalovačku, ale chybí mu zkušenosti a jistá ruka. Sejmi je všechny tak nabízí to nejlepší ve svých trailerech. Osmdesátiminutovka v kině je pak spíš o bubnování prsty a mírném kroucení hlavou. Jako reklama na mrkev to ale svůj účel plní dokonale. :) (50%) ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Davis nabil zásobník ostrými, ale z hlavně mu při vší snaze létá jeden slepý náboj za druhým. On je totiž rozdíl mezi filmovým fanouškem a filmovým fanouškem. Ten první spadá do roviny dvojky Neveldine-Taylor, která má kromě nápadů i talent, ten druhý pak do škatulky loserů typu Marka Stevena Johnsona, kteří možná mají načteno, potažmo nakoukáno, ale v jejich buňkách nekoluje ani špetka potřebných ingredincí pro filmovou tvorbu. Sejmi je všechny má scénář plný nápadů, šílených scén a praštěných hrdinů, jenže s Davisem za kamerou je to jen sprška jisker, která místo rozdělání ohně akorát otravně doutná. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (23)

  • Jedním ze zákazníků Moniky Bellucci je i chlapík v plenkách, který se od ní nechává kojit. Tato úchylka se jmenuje autopedofilie. (Siriuss)
  • Clive Owen si ve filmu vyzkoušel 18 zbraní a na akční scény bylo použito 15 galonů falešné krve. (venus)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)

Reklama

Reklama