Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Umenie pretvarovať sa a absolútne uveriteľne vkĺznuť do kože niekoho iného ovláda krásna reportérka Rowena Priceová (Halle Berry) absolútne dokonale. Keď sa dozvie, že ktosi brutálne zavraždil jej kamarátku z detstva Grace (Nicki Aycox) rozhodne a zavesiť na päty potenciálnemu vrahovi a posvietiť si naňho! Vie totiž, že Grace mala pomer s mocným šéfom jednej z najvychytenejších reklamných agentúr Harrisonom Hillom (Bruce Willis), ktorého skvelá kariéra i nákladný život rovnakou mierou závisia od vôle jeho hriešne bohatej manželky Mie (Paula Miranda). Ak by sa o jeho nevere – ani prvej, a určite ani poslednej – Mia dozvedela, mohol by Harrison o všetko prísť... Grace si preto nepochybne koledovala o poriadny problém, keď sa ho krátko nato, ako ju tento šarmantný darebák opustil, pokúsila vydierať! Rowena si je temer stopercentne istá, že Harrison práve z tohto dôvodu Grace zabil, a tak sa pod falošným menom zamestná v jeho firme a začne ho spolu so svojím svojráznym kolegom a priateľom Milesom Haleym (Giovanni Ribisi) sledovať. No a keďže sa Harrison a Grace zoznámili cez internet, začne s ním Rowena flirtovať online tiež! Odštartuje tým napínavú hru na mačku a myš, ktorá nielenže je doslova posiata množstvom falošným stôp, ale v ktorej je tiež čoraz menej jasné, kto je vlastne mačkou a kto myšou...! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (203)

HappySmile 

všetky recenzie používateľa

I když jsou v hlavní roli dvě velké hvězdy Halle Berry a Bruce Willis, celý film je tak nějak o ničem a je vám úplně jedno, co se děje s jeho postavami. Na úplném konci se nás tvůrci snaží přesvědčit, že jde o velmi chytře propracovaný thriller a že máme o čem přemýšlet, protože všechno není tak, jak se zdá. Bohužel myslím, že v té chvíli už je pozdě na to, aby nás krmili nějakými bezchybnými konspiracemi. ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Nudný thriller s ucházející Berry, zajímavým Ribishim a nevýrazným Willisem. Foley zklamal. Po vizuálné dynamickém Chladnokrevně servíruje naprosto nezajímavě story o jedné vraždě, která sice nemá blbou pointou, ale ten zbytek je tak nevzrušivý, že tomu ani celkem zajímavé finále nemůže dodat šťávu... ()

Reklama

maverick10 

všetky recenzie používateľa

Nadherna Halle Berry a pan Dokonaly B.W. nestaci k tomu aby to byl dobry snimek.Neco tam nesedelo. Nefungovalo tam zadne napeti. Divak se spise pronudel nez prosedel, okousavajic si nehty v napeti co bude dal. Uz v polovine filmu bylo jasne ze zapletka bude "prekvapujici". Nebo alespon to si mysleli tvurci, ale pravdou je ze se to stava uz takovym klise. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

I kdyby bylo dvacet různých verzí závěru filmu, pořád to bude nudná a stokrát viděná břečka, kde zaujmou ledatak fyzické parametry Halle Berry a suverénně zahraný prezident korporace v podobě Bruce Willise. Thriller o ničem, nezáživně zpracovaný, bez dynamiky a drajvu, navíc ne příliš obratně napsaný, toť je zhruba ve zkratce Perfect Stranger. Kdo má rád na závěr pořádné překvápko, nechť si pustí šestý smysl. Foley totiž ani zdaleka neumí atmosféru tak jak by bylo potřeba a i ta potencionálně sebelepší scéna tak vyznívá díky sterilnímu přístupu poměrně do ztracena. ()

Ridick 

všetky recenzie používateľa

nudne, nevyrazne tak ako so strany willisa aj zo strany berryovej. najviac ma potesil ribisi, ale ani on nebol nic extra. cely namet je obohrany ako stara platna a zaverecny zvrat je nie celkom stastne riesenie. pytalo si to viac erotiky a menej obkecavaciek ako aj vynechanie dejovej odbocky, ked bola rowena malicka a spachala s materou ohavnost...30% ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (14)

  • V scéne, kde Miles (Giovanni Ribisi) a Rowena (Halle Berry) diskutujú v kuchyni a pripravujú jedlo, Miles vyberie z chladničky pomarančový džús, ale potom vypije džús červenej farby. (Arsenal83)
  • Neznámý svůdce byl prvním celovečerním hraným filmem, který se natáčel na tzv. Ground Zero. Tedy na místě, kde kdysi stálo Světové obchodní centrum, zničené teroristickým útokem 11. září 2001. (imro)

Reklama

Reklama