Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (141)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Čo sa stalo? Prvé dva vynikajúce diely ako z pera skvelého tvorcu s krásnou fantáziou doplnil tento film s minimom futbalu, dejom niekde vo východnej Európe, aby sa nepovedalo, že je len o západnej Európe, ale pritom to urobili skoro najhoršie ako mohli a ten šialený koniec ma dorazili. Priemer to bol, dalo sa na to pozerať, ale pre mňa najmä táto obľúbená téma vysoko prepadla. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Třetí a doufám, že poslední „góóól“ Kuno Beckera do divácké sítě. I když v tomto filmu o Santiago Muňeze vlastně vůbec nejde. Mladý Mexičan se dějově dostává se na druhou kolej - na tu samou kolej na, kterou se dostává i samotný fotbal. Na pozadí mistrovství světa řešíme problémy dvou Santiagových spoluhráčů, anglických reprezentantů a to alkohol, láska, kariéra, zodpovědnost a jiné klišé. Trapně nudný příběh a naprosto amatérská snaha vnutit divákům pocit, že herci nastupují na hřiště po boku Beckhama a spol. dělá z trojky ten nejhorší a dá li bůh taky poslední díl fotbalové série. ()

Reklama

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

První díl byl super, druhej taky celkem šel, ale tohle už teda fakt ne. Poslepovat film se záznamem z MS06 to prostě nejde. Můžu ocenit obsazení, nápad, britskou anglinu a vtip ale to je vše. Bylo tam spousta kravin, hráči chlastali víc jak Gazza (a to je co říct), vypadá to lacině, a zabili mi Lea Gregoryho. Snad neplánujou i 4. díl, to už bych se asi opravdu zhrozil. ()

Rakosnicek77 odpad!

všetky recenzie používateľa

To jsou teda konce! První díl vzali do rukou američani, byla to bomba! Druhý díl, si vzali za úkol zvládnout britové a bylo to opět skvělé! Děj zůstal otevřený, čekal jsem co přijde... Třetí díl, nastoupili němci a stalo se přesně to čeho jsem se obával. Totální sračka! Co tohle pro boha je? Dějově to s prvními dvěma díly nemá společné naprosto nic, kromě okrajové role Santiaga a jinak je film kvalitativně na úrovni Kobry 11 a jiných hrůzostrašných německých výtvorů! Kdo tohle dopustil, aby trilogie byla završena takovouhle hrůzou? Děsné! ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Niekto sa zrejme vyzvracal do sáčku v lietadle a scenár ku Gólu III bol hotový. S celkom vychytenou jednotkou a ako tak pozerateľnou dvojkou spája trojku iba akýsi tieň Santiaga Muneza. Ten je dnes mimo hru a celý čas len postáva a ksichtí sa ako lešenárska trubka v záhrade. Celkový dojem vystihuje jedna hláška z filmu: „Niečo ti vyliezlo zo zadku a potom to zdochlo.“ Toto nie je gól, toto je jasný ofsajd. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)
  • Film bol originálne naplánovaný na jar/leto 2008. (ČSFD)

Reklama

Reklama