Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míľa

  • Česko Prci, prci, prcičky: Nahá míle (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Eric Stifler (John White) má vážne problémy so svojím panictvom. Napriek tomu, že už dva roky chodí s priateľkou Tracy Sterlingovou (Jessy Schram), tá sa ešte na sex „necíti byť pripravená“. Zato Eric je pripravený až priveľmi, a tak doma sleduje pornokazety a masturbuje. Keď ho pri tejto činnosti pristihnú rodičia s príbuzenstvom, úbohá babička (Jessica Booker) tento šokujúci zážitok neprežije. Eric usúdi, že takto to už ďalej nepôjde, a preto sa nechá presvedčiť sexuchtivými kamarátmi Ryanom Grimmom (Ross Thomas) a Mikeom „Cooze“ Coozemanom (Jake Siegel), prezývaným „Stojka“, aby sa s nimi šiel rozptýliť na divokú vysokoškolskú veselicu. V rámci nej sa uskutočnia aj preteky zvané „Nahá míľa“, kde všetci študenti bežia v Adamovom rúchu. Bude tam aj víťaz minulej Nahej míle, Erikov neodolateľný bratranec Dwight „Hustý“ Stifler (Steve Talley), ktorý na rozdiel od Erika problémy so sexom nemá, rovnako ako so sexom nemá problém drvivá väčšina rozvetvenej rodiny Stiflerovcov, v ktorej je Eric v tomto smere bielou vranou. Keď sa Tracy neočakávane rozhodne, že sa s Erikom predsa len pomiluje, zídu sa v noci v suteréne ich domu, ale v najlepšom ich tentoraz vyruší Tracyin otec (Stuart Clow). Ericovi sa teda opäť nepodarí zbaviť panictva, Tracy notoricky opakuje tézu o svojej nepripravenosti a dáva Erikovi na víkend „úplnú voľnosť“. A tú sa Eric rozhodne využiť. Tracy si to však na naliehanie kamarátok čoskoro rozmyslí a snaží sa Erika dostihnúť aspoň na mobile. Ericov telefón však medzitým vyletel z idúceho auta. Kým Eric spal, jeden z jeho vydarených kumpánov mu ho vyhodil von oknom... V študentskom kampuse troch kamarátov už čakajú zástupy krásnych a opitých dievčat. Pripravuje sa futbalový zápas proti mužstvu liliputánov a Eric, Ryan a Graham musia zaskočiť za iných hráčov zdolaných alkoholom. Erikov bratranec Dwight chce hendikepovaných súperov poraziť, ale vzrastom nevysokí  chlapci sú prekvapivo húževnatí. Vyniká ich vodca Rock (Jordan Prentice), malý diablik, ktorý na smrť nenávidí Dwighta. A tak nakoniec naši chlapci prehrajú. Ale to nevadí, veď sa chystá veľký žúr a potom vypukne slávna Nahá míľa. Každý z kamarátov si nájde priateľku a aj Eric sa začne baviť s pôvabnou blondínkou Brandy (Candace Kroslaková). No aj tak sa popritom nemôže zbaviť myšlienok na svoju Tracy. Keď jej však zatelefonuje, Tracy mu znova zopakuje, že tento víkend si naozaj môže robiť, čo chce. No povedzte, ľudia, kto by naplno nevyužil takúto vzácnu príležitosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (300)

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Zrejme najslabší diel. Sílene, trápne a miestami nudné. Stačilo málo a mohlo to byť na úrovni dielov Spolek Beta a Hudebni tábor, ktoré považujem aj napriek nedostatkom za filmy lepšieho priemeru hodné troch hviezd. Som zvedavý čo za sračku bude Kniha lásky. Hodnotenie 42% ma už teraz neprekvapuje aj keď niečo nad 50% by bolo objektývne. Nepopieram, že najmä v prvej polovičke filmu boli zábavne scénky. Asi záleži, kedy ten film si divák pozre, v akej je nálade a či má chuť na tento druh humoru. Nahá míľa je film na pozeranie v kruhu kamarátov, rodiny, alebo niekde na chate, kde je atmosféra a chuť sa baviť na hoci čom. Škoda, ja som tak neučinil 2* ()

tomtomtoma odpad!

všetky recenzie používateľa

I teenagerovské komedie by měli znát míru pokleslého vkusu a cyklického vykrádání sebe sama v rámci oblíbené série. Pokud se něco opakuje stále dokola, přestává to být vtipné, šarmantní, zajímavé, originální. Příznivcům této prázdné zábavy stačí jemné erotické jiskření a rádoby bohémské světáctví. A zidealizovaná podoba studentského života, kde jde pouze o sbírání sexuálních zážitků. Nejvýraznějším konfliktem je střet s chuligánskými liliputány a nemá se zábavou nic společného. Hlavní postavou je středoškolák Erik Stifler (John White). Přetrvávající panictví jistě působí neblahé tlaky na šedou kůru mozkovou a svého nositele vrhá do pop-kulturní představy o morálce dilematu. Hlavní ženskou postavou je Erikova vážná známost Tracy Sterling (pohledná Jessy Schram) s naivním neposkvrněním panenské nepřipravenosti. Důležitou postavou je Erikův bratranec Dwight Stifler (Steve Talley), vysokoškolský mentor studentských lechtivých radovánek. Nejvytrvalejším soupeřem je Rock (Jordan Prentice), vůdce sadistických liliputánů. Z dalších rolí: sebevědomý Erikův otec Harry (Christopher McDonald), propojovací článek se sérií Noah Levenstein (Eugene Levy), Erikovi kumpáni ve zbrani Ryan Grimm (Ross Thomas) a Mike "Cooze" Coozeman (Jake Siegel), Erikova starostlivá matka (Maria Ricossa), či vysokoškolská lízátka Brandy (půvabná Candace Kroslak), Alexis (Angelique Lewis) a Jill (Jax Smith). Trpaslíci nejsou důstojnou kulisou příjemné zábavy. Trochu podivná představa života. ()

Reklama

slovan1 

všetky recenzie používateľa

Jo, jak je ten Stiflerovic klan rozrostlý... Jsou po cele Americe a díky tomu, může vznikat nové a nové pokračování prciček. Opět se budu opakovat. Holky prostě krásné. Ale samotný film se propadl o další stupínek níž. Alkoholové pařby a fekal scény jsou tu hojně zastoupeny. Původní snaha herců si vrznout je zastíněna. ()

Mikeel 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačně nejvtipnější díl z celé série prciček. Když se někdo jde dívat na takovýhle film, musí brát v potaz, že to je typická americká, teenagerovská komedie, která nemůže být brána vážně. Já jsem se vážně dobře bavil, přišlo mi to vtipné. Jistě, ve své podstatě je to strašně primitivní a ubohé, ale na odreagování je to dobré. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Nejhorší díl ze všech doposud natočených Prciček (4 díly) i JakoPrciček (4 díly). Zpočátku tam jsou možná 2-3 situace k pousmání, ale pak se začnou množit tak neskutečně NEVTIPNÝ trapácký scénky, že už člověk jen kroutí hlavou a má sto chutí to ihned vypnout. Nakonec jsem to protrpěl až do konce, který je vrcholem všeho. Navíc ta (love)storka je taky naprosto k nevydržení. Předchozí (čtvrtý) díl, tedy první "jakoprcičkovský", byl v porovnání s tímto skvělý. 25% ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)

Reklama

Reklama