Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všetko alebo nič

  • Česko Bravo Girls: Všechno nebo nic (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pripravte sa na ešte viac zábavy, drzosti a vzrušenia! Keď sa obľúbená Britney Allenová (Hayden Panettiereová) presťahuje z nóbl štvrte do robotníckej, akoby sa z roztlieskavačskeho neba razom prepadla do pekla. S novými spolužiakmi nevychádza s hlavní roztlieskavačkou miestneho školského tímu Camille (Solange Knowlesová) sa vyložene neznesie. Napokon však v tíme získa miesto a čaká ju prestížny súboj so svojimi bývalými kolegyňami. Tie, ktoré zvíťazia, sa zúčastnia televízneho nakrúcania s vychádzajúcou hviezdou Rihannou. Len jeden tím to dokáže a navždy sa zapíše do histórie roztlieskavačiek... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

Crazer 

všetky recenzie používateľa

Vypněte mozek a zapněte právě tento film, nad ničím nepřemýšlejte a nechte se unášet na vlně akrobatických výkonů a užívete si každý tón hudby od Gwen Stefani, Avril či Sum41. Konec jsem si představoval trochu jinak, ale vždy se budu k tomuto filmu rád vracet. Ani nevím proč dávám tolik, ale mě se tyhle filmy zkrátka líbí :) ()

Lilloos 

všetky recenzie používateľa

První polovina se zdála být správně přiblblým teenage filmem (zkratky, scéna o stěhování) a já se skutečně bavila (ať už to byl úmysl tvůrců nebo ne). V druhé části se do popředí dostalo roztleskávání, což přineslo dobré taneční/sportovní výkony, ale na úkor děje a vtipů. I přesto se mi tenhle díl líbil zatím nejvíc z celé série, a co musím vyzdvihnout je soundtrack (Avril Lavigne, Rihanna, Gwen Stefani). "Jako kapitánka bych tě hned mohla vyloučit z týmu." "Jako karatistka ti můžu nakopat zadek." ()

Reklama

Anduril 

všetky recenzie používateľa

Sorry, ale mne sa to páčilo. Nechápem prečo, ale je to tak. Boli tam dobré hlody, naozaj som sa zasmial. Síce som to chcel po pár minútach vypnúť, ale neľutujem, že som to dopozeral až do konca. pekné herečky som si až tak nevšímal, skôr ma zaujalo priateľstvo, charakter, citové vydieranie dievčaťa chalanom. Takže som tam toho našiel viac. Príbeh dosť kopíruje jednotku, až na pár odtieňov, ale zasmial som sa viac. Takže dávam *** Na jedno pozretie mi to však stačí. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade chcem poďakovať Bohu, za to, že stvoril takého anjela na zemi akou je Hayden Panettiere. Ten film sa mi spája s ňou a točí sa okolo nej. Ona to podľa mňa skvele zvláda, je to komédia, je to pre mládež s dávkou športu a pohybu s poučením a priateľstvom. Je to trocha jednoduchšie a je už toho možno veľa, kedže o roztlieskavačkách natáčajú komerčné filmy často, keď sa objaví nejaký nápad a pekná herečka, ale zabavil som sa. Lezie mi trocha na nervy to handrkovanie černošiek a belošiek, to bolo trápne, ale inak milé a úsmevné. Že na to majú ľudia iný názor ma netrápi, lebo to bolo tak roztomilé, že od priemeru sa to u mňa zdvihlo na štyri hviezdy ku koncu, najmä, kedže mám rád tanec a Rihanna sem tiež dobre zapadla. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Paradoxne sa mi to páčilo viac ako pôvodný snímok. Ešte stále tam boli miesta (najmä na začiatku), ktoré boli nesmierne pätolízačsky gýčové a nijako sa to schémou a formou nelíšilo od iných podobných filmov pre násťročných, ale vo výsledku to bolo príjemné, milé a občas i vtipné ( i keď úvod tomu nenasvedčoval). **/*** ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Danielle Savre (Brianna) si zahrály roztleskávačky i v seriálu Hrdinové. (HappySmile)

Reklama

Reklama