Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všetko alebo nič

  • Česko Bravo Girls: Všechno nebo nic (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pripravte sa na ešte viac zábavy, drzosti a vzrušenia! Keď sa obľúbená Britney Allenová (Hayden Panettiereová) presťahuje z nóbl štvrte do robotníckej, akoby sa z roztlieskavačskeho neba razom prepadla do pekla. S novými spolužiakmi nevychádza s hlavní roztlieskavačkou miestneho školského tímu Camille (Solange Knowlesová) sa vyložene neznesie. Napokon však v tíme získa miesto a čaká ju prestížny súboj so svojimi bývalými kolegyňami. Tie, ktoré zvíťazia, sa zúčastnia televízneho nakrúcania s vychádzajúcou hviezdou Rihannou. Len jeden tím to dokáže a navždy sa zapíše do histórie roztlieskavačiek... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

dj_pepino 

všetky recenzie používateľa

Jednu hvězdičku dávám jen kvůli Hayden, která je prostě sexy, jinak je to film, který můžete pustit, vypnout zvuk a v klidu dělat něco jiného. Tímhle bych možná netrápil ani 15ti letou neteř v pubertě... Nicméně pokud jste z USA a milujete roztleskávačky, americký fotbal a je Vám + - 15 let - asi nutnost. Jinak to nestojí ani za nelegální stažení. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade chcem poďakovať Bohu, za to, že stvoril takého anjela na zemi akou je Hayden Panettiere. Ten film sa mi spája s ňou a točí sa okolo nej. Ona to podľa mňa skvele zvláda, je to komédia, je to pre mládež s dávkou športu a pohybu s poučením a priateľstvom. Je to trocha jednoduchšie a je už toho možno veľa, kedže o roztlieskavačkách natáčajú komerčné filmy často, keď sa objaví nejaký nápad a pekná herečka, ale zabavil som sa. Lezie mi trocha na nervy to handrkovanie černošiek a belošiek, to bolo trápne, ale inak milé a úsmevné. Že na to majú ľudia iný názor ma netrápi, lebo to bolo tak roztomilé, že od priemeru sa to u mňa zdvihlo na štyri hviezdy ku koncu, najmä, kedže mám rád tanec a Rihanna sem tiež dobre zapadla. ()

Reklama

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

No, musím se přiznat, že k tomuto filmu jsem přistupoval se značnou dávkou skepticizmu. Prvních pět minut mne utvrdilo v tom, že budu dávat odpad. Otázka byla, za kolik minut použiji rychloposun a po jaké době to vypnu. Nu, kupodivu, posun jsem použil jen jednou a dodíval jsem se až do konce. Dokonce jsem se občas i zasmál. Když k tomu připočtu obdiv ke kaskadérským výkonům „tanečníků“ a vcelku svěží příběh, vychází i snímek velmi pozitivně. Navíc se mi trefil do nálady, když jsem na horor ani SF neměl nákladu. Myslím, že je to dobrá oddechovka na nedělní podvečer a to jsem si vědom, které divácké obci je film určen. A také jsem si vědom, že jde o naivní pitominku. Přesto má něco do sebe. 20130908 9019 bt ()

Crazer 

všetky recenzie používateľa

Vypněte mozek a zapněte právě tento film, nad ničím nepřemýšlejte a nechte se unášet na vlně akrobatických výkonů a užívete si každý tón hudby od Gwen Stefani, Avril či Sum41. Konec jsem si představoval trochu jinak, ale vždy se budu k tomuto filmu rád vracet. Ani nevím proč dávám tolik, ale mě se tyhle filmy zkrátka líbí :) ()

AceDandelion 

všetky recenzie používateľa

Růžová teenagerovská americká, jak už bylo řečeno sto milionkrát.Samozrejme, ze to není žádnej trhak, ale pamatuju si, ze jako náctiletá jsem na tyhle filmy koukala a upřímně koukat na tenhle nebylo ZAS TAK hrozný. Uprimne ve filmech jako jsou tyto se prece nacházej ty nové tváře a později třeba jedni z nejlepších herců/hereček. Takže 1* za celek a 1* za Gusa Carra, kterej tady není označenej,ale hraje hlavní mužskou roli (csfd -wtf?!), protože ten rozhodně splnil požadavky na toho sympaťáka a lovera. No, já bych ho rozhodně brala ! A Solange je taky skvela . ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Danielle Savre (Brianna) si zahrály roztleskávačky i v seriálu Hrdinové. (HappySmile)

Reklama

Reklama