Reklama

Reklama

Hlboko v gangu

Trailer

O2 je čerstvo prepustený väzeň, ktorý si za krádež odsedel niekoľko rokov za mrežami. Plánuje začať nový život, a to najmä kvôli svojmu desaťročnému synovi, ktorý už nemá matku. Chce sa k nemu vrátiť a postarať sa o neho tak, ako to mal urobiť už dávno. Plány sa mu ale zrútia, keď jeho syna krátko po ich stretnutí unesie bezcitný drogový boss. Ten žiada od O2 vysoké výkupné vo výške 100.000 dolárov, ktoré mu musí zohnať do 24 hodín. Ako to však urobiť, keď je ešte stále v podmienke? O2 nemá na výber, a preto sa spojí so svojim pochybným bratrancom a prefíkanou podvodníčkou. Spolu sa vyberú do nebezpečných ulíc Los Angeles, aby vykradli banku a pokúsili sa premôcť vydieračské gangy. To je totiž jediná možnosť, ako zachrániť milovaného syna. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Miloško 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku celkom pútavé,dobrá černošská hudba,ale postupom času to začalo už nudiť,pretože takéto niečo sme tu videli už veľa krát.SPOILER.Otisa prepustia s väzenia,cestou v aute mu unesú syna,a nasleduje zháňanie peňazí,ako výkupné,asistuje mu nádherná Megan Good.A záver? Uplne očakávaný,priblblý.Americký.PS: Vobec neverím tomu že v dnešnej dobe možu napr.v USA existovať opustené haly,hangáre kde zločinci maju svoje "základne" na výrobu drog,vraždenie ľudí,s perfektnou infraštruktúrou ako v tomto filme.Že by si to naozaj v LA nikto nevšimol??? ()

slovan1 

všetky recenzie používateľa

Počáteční honička na ulici a přestřelka mě hodně nalákala a tak jsem zůstal do konce. Jen škoda, že potom se to jaksi uklidní a má to sklony jít do komična... Což, myslím, byla chyba. Celkově to je svižné. slušné honičky a přestřelky. Největší prdel jak se černoši navzájem oslovuji "ty negře"... No a konec ala Shawshank... no comment :-D Děj předvídatelný. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Full nigga film, po pár dňoch si ani nespomínam či tam bol niekto biely. Obsahovo je to čisté béčko o týpkovi, čo potrebuje za deň získať kopu prachov pre záchranu syna a tak provokuje vojnu gangov a vykradne tri banky. Je to samozrejme úplná blbosť, ale stále sa niečo deje a človek sa dobre baví aj na tom, aké je to všetko mimo. V tomto prípade je tých 5/10 celkom príjemné prekvapenie. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,344,312Tržby Celosvetovo $21,353,303Tržby za predaj DVD v USA $24,277,658 //počet predaných kusov 1,430,295║ Prvá polovica ešte ako tak sa niesla v norme, keď začal pátrať Tyrese Gibson po synovi ale potom keď začal kradnúť peniaze pouličným gangom a dokonca vykrádať banky sa to zmenilo na neskutočne smiešnu frašku. /40%/ ()

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Z úvodní situce to byla ukázková one-man show. Posléze se však film překlene do ničím nepřekvapujícího děje s neskutečně prosťoučkou premisou. Film si snaží udržet tempo seč může, ale je to příliš vyumělkované na to, aby to fungovalo. Vondie Curtis-Hall si asi dal za úkol jediné a to hrát na prvotní efekt, neboť hledat nějaký druhotný plán o tom se snad nedá ani mluvit. Po shrnutí se jedná o akční film s tradičním příběhem (otec se snaží zachránit svého syna), do nějž je zasazena romantická linka. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama