Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kain znovu řádí. Tentokrát unese z texaské věznice vězně Tommyho Tollivera. Bratři se to rozhodnou vyšetřit. V celé žádné stopy nenajdou. Záznam z kamer jim pomůže víc. Uvidí tam totiž Kainovu tvář. Castiel mezitím vyslýchá démona. Chce, aby mu řekl, co ví o Kainovi. Ten mu řekne, kde byl Kain naposledy viděn. Castiel neváhá a vydává se za Kainem. Mezitím v pekle přijde za Crowleym Rowena. Chce se s jeho pomocí zbavit jedné čarodějnice, která ji několikrát pokazila její plány. (Varan)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Sam (Jared Padalecki) a Dean (Jensen Ackles) vo väznici používajú krycie mená Inšpektor Moore a Ranaldo. Toto je odkaz na Thurstona Moora a Lee Ranalda, zakladajúcich členov kapely Sonic Youth. (Pat.Ko)
  • Názov tejto epizódy odkazuje na knihu "The Executioner's Song" z roku 1979, ktorú napísal Norman Mailer, táto kniha je založená na skutočných udalostiach týkajúcich sa zločinov a popravy vraha Garyho Gilmora. Gilmor bol prvou osobou, ktorá bola v Spojených štátoch popravená od obnovenia trestu smrti v roku 1976, počas ktorého bol trest smrti v roku 1972 dočasne pozastavený americkým Najvyšším súdom. (Pat.Ko)
  • Keď vidíte Sama (Jared Padalecki), ako hľadá informácie a rodný list Austina Reynoldsa, jeho dátum narodenia je 17. február 2003. Práve 17. februára bola odvysielaná táto epizóda. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama