Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tím Dr. Brennanovej spolu s agentom Boothom vyšetrujú smrť mladej filmárky, ktorej telo našli v podzemnej šachte. Žena tam nakrúcala dokument o bezdomovcoch. Je možné, že ju zabil niektorý z nich?
Doktorka Temperance Brennanová so špeciálnym agentom FBI Seeleyom Boothom prichádzajú do podzemnej šachty. Na jej dne našli mŕtve telo mladej ženy, ktoré sa roztrieštilo pádom z výšky. Vyšetrovateľov sleduje neznámy muž, ale keď sa za ním rozbehnú, utečie. Telesné ostatky patria filmárke Marni Hunterovej. V dokumentárnom filme, ktorý práve nakrúcala, chcela priniesť svedectvo o spôsobe života bezdomovcov, obývajúcich podzemné šachty. Brennanová si myslí, že Marni zhodili do hĺbky, keď bola v bezvedomí. Tím Jeffersonovho inštitútu nájde v jej lebke prasklinu spôsobenú ostrým špicatým predmetom. Filmárkin snúbenec Phil Garfield vypovedá, že mali pred svadbou. Poskytne polícii súkromný videozáznam o živote Marni, na ktorom Brennanová spozná muža, ktorý ich sledoval a v podzemí im unikol. Sociálna pracovníčka Helen Bronsonová, ktorá pomáha bezdomovcom v núdzi, ich k mužovi zavedie. Je to Harold Overmayer a pôsobí ako „starosta" podzemného mesta bezdomovcov. Brennanová s Boothem uňho nájdu Marniinu videokameru a jej zakrvácané šatstvo... Kto je však zodpovedný za jej smrť a prečo ju zabil? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Every society has its fringe dwellers, and every society fears its fringe dwellers. Usually because they are the example of what happens when you fail in that society. But they are seldom dangerous in reality." ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama