Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Doktorka Temperance Brennanová a jej spolupracovníci študujú telesné pozostatky bojovníka z doby kamennej spred 15-tisíc rokov. Zdá sa, že by sa mohlo jednať o príslušníka kmeňa Piktov, hoci nález pochádza z južnejších končín, kam sa títo ľudia obvykle nedostali. Uprostred práce prichádza z Los Angeles správa o telesných pozostatkoch, ktoré našli na letiskovej ploche. Dr. Daniel Goodman posiela na miesto činu doktorku Brennanovú. Temperance a špeciálny agent Seeley Booth čoskoro zistia, že telo, ohlodané kojotmi, patrí mladej žene, ktorá podstúpila celý rad plastických operácií, nielen na tvári, ale na celom tele. Podľa prsného implantátu vyšetrovatelia napokon nájdu lekára, ktorý mladú ženu menom Rachel operoval. Doktor Anton Kostov bol však zároveň aj jej klientom – Rachel bola totiž luxusná prostitútka na telefóne... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Every culture nurtures ideals of beauty toward which people strive - fine! But in the future people'll look back upon the surgical alterations of the nose or breasts or buttocks with the same horror that we regard the binding of feet or the use of bronze coils to extend the neck." ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Agent Seeley Booth (David Boreanaz) se ptá doktorky Brennanové (Emily Deschanel) na to, kdy byla doba železná. Ona odpoví: "Před patnácti sty lety."  Doba železná však skončila už někdy v době narození Krista, čili před 2 000 lety. (A7X92)
  • Na konci epizody zazní skladba „Precious“ od britské elektronické kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama