Reklama

Reklama

Rodinná dovolenka a iné nešťastia

  • Česko Rodinná dovolená a jiná neštěstí (viac)
Trailer

Prepracovaný a civilizáciou zničený Bob Munro (Robin Williams) sa chce vziať svoju rozpadajúcu sa rodinu na týždeň na Havai, aby sa opäť dali dohromady. Ich prekvapenie je však obrovské, keď zistia, že otecko namiesto leteniek prenajal karavan a chystá sa vziať svoju ženu Jamie (Cheryl Hines) a dve pubertálne deti Cassie (Joanna „Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na „zábavný" výlet po Colorade. A samozrejme sa pokazí všetko, čo sa môže i nemohlo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (191)

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či to bol Sonnenfeldov zámer, alebo sa mu to stalo nedopatrením, avšak táto rádoby komédia sa tvárila až príliš "snobsky". Nikdy som nežral Sonnenfeldov štýl, a čo ma najviac štve, že sa tentoraz do jeho pseudo-filozoficko-komediálnej pasce chytil môj obľúbenec Robin Williams, ktorý sa tu očividne trápi a pôsobí tu ako slon v porceláne. No najviac ma zamrzel fakt, že som sa za celý film zasmial maximálne 2 krát, pretože drvivá väčšina komických situácii pôsobila ťažkopádne a hlavne, boli bez vtipu. Veľké sklamanie. ()

duklak2 

všetky recenzie používateľa

Sobotní "megafilm" na NOVĚ mě opět neminul. Bohužel, dnes to byla opravdu šílenost. Tak nechutný začátek snímku jsem už hodně dlouho neviděl. Příšerný dabing i příběh. Z tématu se dalo vymačkat mnohem více. Herecké výkony nudné. Williams nepředvedl nic ze svého umu. A to vím, že hrát opravdu umí. Jen musí chtít. Že by dostal málo peněz?:-) Jediným kladem byla ta jeho dcerka, kterou bych nejraději přefiknul. Asi ta jedna hvězda je jenom za ni. ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Robin Williams je perfektný herec, ktorého mám veľmi rád. V tejto úlohe ma tiež výrazne nesklamal... Spracovanie filmu bolo "v pohodičke", a film je sám o sebe ako uliaty na sobotňajší večer. Alebo niekedy keď máte skvelú náladu. Inak veľmi tento film neodporúčam, pretože by vás mohol veľmi sklamať. Ale ja som pomerne spokojný, 45%. ** ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Rodinka, ktorej rodinné vzťahy začínajú stále viac chladnúť, sa rozhodne pre strávenie spoločnej dovolenky spolu. Na ceste. Kde som to len počul. Tento scenár je ako ozvena, ktorá sa vracia v priemere raz za tri roky, len škoda, že od partičky na čele s Chevym Chaseom ju už nikto netromfol. Snáď inokedy. 35%. ()

kritiklon 

všetky recenzie používateľa

Sem tam nějaký povedený vtípek ale že by jich bylo tolik jak jsem u komedií s Williamsem zvyklej, to se říct nedá. On sám zde podává spíše průměrný výkon ale i tak tento snímek táhne alespoň trošku výše, než by bez něj zcela určitě byl! Nejvíc mi vadily ty herci z jeho povedené rodinky. Manželka stíhačka a děti nesympatický, majetnický a nevychovaný spratci. Mimochodem rolička Jeffa Danielse byla alespoň menším zpestřením této průměrné, americké rutiny. 2,5* za 49* ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (9)

  • Dlouholetý fanoušek kempování Jeff Daniels také vlastní jeden karavan. Podle rozhovoru z detroitského rádia byly jeho lekce řízení karavanu zrušeny, jakmile přijel na natáčení ve vlastním. (Cheeker)
  • Predavač Irv (na obrázku na pravej strane karavanu) je v skutočnosti režisér Barry Sonnenfeld. (Zeker)

Reklama

Reklama