Reklama

Reklama

Rodinná dovolenka a iné nešťastia

  • Česko Rodinná dovolená a jiná neštěstí (viac)
Trailer

Prepracovaný a civilizáciou zničený Bob Munro (Robin Williams) sa chce vziať svoju rozpadajúcu sa rodinu na týždeň na Havai, aby sa opäť dali dohromady. Ich prekvapenie je však obrovské, keď zistia, že otecko namiesto leteniek prenajal karavan a chystá sa vziať svoju ženu Jamie (Cheryl Hines) a dve pubertálne deti Cassie (Joanna „Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na „zábavný" výlet po Colorade. A samozrejme sa pokazí všetko, čo sa môže i nemohlo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (191)

Guran 

všetky recenzie používateľa

Po shlédnutí pár sekvencí z tohoto filmu jsem si musel říct: Ach, Robine, proč jsi tu roli vůbec bral? Copak jsi ty potřeboval prachy? Film je totiž hodně špatný. Robin se sice snaží hrát, ale scénář mu toho zase moc nedovolí. Komedie se to může nazývat snad jenom ve snu, ty "srandovní" scény jsou hodně trapné, spíš pro pláč, než pro smích. Postavy otřesné, zvlášť dcera Robina. Jeff Daniels mě maximálně taktéž překvapil se svou účastí v tomhle filmu. Naprostá ubohost a propadák. ()

Feacher 

všetky recenzie používateľa

Nechápu, jak na tohle Robin Williams kývl, bez něj by to hodnocení bylo ještě daleko horší. Já sám dávám 3* jen proto, že jsem film viděl v dětství nesčetněkrát a mám k němu takový speciální vztah, avšak svým způsobem je toto ten typ filmu, kdy se za jeho sledování tak teochu stydíte. Laciné, levné, taková prostě blbost pro odpočinek. Mnohdy to chce hodně přivřené oko a představivost, aby to dávalo smysl, je to takové zvláštně přeslazené. Bez Robina Williamse 1*, objektivně 2*, za sentiment ta třetí... ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Robin Williams je perfektný herec, ktorého mám veľmi rád. V tejto úlohe ma tiež výrazne nesklamal... Spracovanie filmu bolo "v pohodičke", a film je sám o sebe ako uliaty na sobotňajší večer. Alebo niekedy keď máte skvelú náladu. Inak veľmi tento film neodporúčam, pretože by vás mohol veľmi sklamať. Ale ja som pomerne spokojný, 45%. ** ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku to vyzerá na neškodnú, bláznivú rodinnú komédiu, ale keď začnú striekať fekálie, človeka až zamrazí z toho nepríjemného prekvapenia. Okrem scén s vypúšťaním odpadu je to pozerateľný (pod)priemer s ošúchaným humorom aj scenárom, bohužiaľ pôsobiaci, akoby sa niekto pokúsil oživiť rodinku Griswoldovcov, lenže bez nich... ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Taková klasická blbina, kde o nic nejde, hlavně proto, že od začátku už jasně víte, že to bude plné skopičin a samozřejmě musí dojít k polepšení všech dobrých a k potrestání všech zlých. Všichni budou osvíceni a nakonec dojde i na potřebný skvělý konec. Díky Robinovi a Kristin je to ale film, který mě místy docela bavil. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (9)

  • Do role Cassie Munro byla původně obsazena Carly Schroeder. Ta ale musela odmítnout kvůli natáčení filmu Firewall (2006). Roli nakonec získala Joanna 'JoJo' Levesque. (Cheeker)
  • V scéne, keď je Bob Munro (Robin Williams) na streche autobusu, je vidieť, ako sa jeho špinavá prilba zmenila na čistú. (J*A*M*B*O)
  • Všechny tři děti z rodiny Gornických jsou pojmenovány po bývalých hráčích NFL týmu Houston Oilers. Earl (Hunter Parrish) po Earlu Campbellovi, Moon (Chloe Sonnenfeld) po Warrenu Moonovi a Billy (Alex Ferris) po Billym Johnsonovi. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené