Reklama

Reklama

Volajú ma Earl

(seriál)
  • Česko Jmenuju se Earl (viac)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrajú:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa anicca k tomuto seriálu (3)

Volajú ma Earl (2005) 

My name is Earl je asi najlepší komediálny seriál, ktorý zo Spojených štátov prišiel. Camden je síce fiktívne mestečko, ale vôbec nie je ďaleko od všetkých bežných amerických zapadákovov. Konečne prináša trochu iný a omnoho realistickejší pohľad na USA ako nablýskané Beverly Hills, 902 10, alebo Melrose Place, či Baywatch. Parkovisko karavánov, či predpotopný motel je domovom mnohých amerických sociek. Bratia Hickeyovci sú inteligenčne veľmi nízko, ale uvedomujú si zlo, čo napáchali a s pomocou tučnej výhry v lotérii ho napravujú. Ani jedna epizóda nie je taká, že by som si ju nepustila znova. Veľká škoda otvoreného konca, seriál ešte mal čo ponúknuť. Skvelý Jason Lee, Ethan Suple a hlavne Jaime Pressley. ()

Jak Earl neplatil daně (2006) (S01E17) 

Asi najlepšia epizóda: Earl nikdy nerozumel prečo by bolo potrebné platiť dane až kým neuviazol so svojim bratom visieť vo vodárenskej veži. ()

Randyho první láska (2009) (S04E22) 

Tak toto je parádne vyvrcholenie :-D Joy, ktorej sa Randy bojí ako čert svätenej vody je Pinky, jeho láska z destva. Ani Joy sa nevie spamätať z faktu že bola kedysi zamilovaná do Randyho. Veľmi dobrá epizóda. ()

Súvisiace novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (viac)

Reklama

Reklama