Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wellsová (Jessica Alba) je známa losangeleská koncertná huslistka, ktorá v detstve nešťastnou náhodou prišla o zrak. Transplantáciou očí však dostáva druhú šancu. Konečne nastal jej čas. Po operácií sa všetko zdá byť v poriadku. S pomocou lekára Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a svojej sestry Helen (Parker Poseyová) sa začne Sydney znova zapájať do bežného života. Jej šťastie však vydrží len krátko. Začínajú sa jej zjavovať temné postavy a desivé predstavy. Jedná sa o následky operácie, alebo si len mozog zvyká na zrak a príznaky sú výsledkom jej fantázie? Ale čo ak je to všetko skutočné? Rodina a priatelia začnú pochybovať o jej príčetnosti, no Sydney čoskoro zisťuje, že lekár jej otvoril dvere do desivého sveta, ktorý okrem nej nikto iný nevidí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (223)

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Áno, ďalší skvelý remake klasiky... Jessica Alba vyzerá fajn, ale nikdy nebude vedieť hrať, aj keď tie čočky vyzerali dobre... až 3 režiséri sa spotrebovali na tento horor...uf to je moc. Už podľa ukážky to vyzeralo na nudu...a nudy sme sa dočkali...autori si zobrali z originálu len postavu herečky a jej malý "problém"...a to je chyba...koniec je celý zlý (odporúčam originál)...nemám rád "Happy End"... no proste nerobte to...neničte ázijské horory...radšej ich netočte a robte pre mňa za mňa Vreskot 7 alebo Čelušte 5, len nekazte tieto filmy. P. S. Jessica je fajn, ale najradšej by som ju poslal niekam.... ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

Scénář : Danny Pang, Oxide Pang Chun, Jo Jo Yuet-chun Hui, Hillary Seitz a Ryne Douglas Pearson. Po druhém OKOuknutí jsem přehodnotil na 79,5 % a hodně tomu dala Jessica Alba ikdyž si za to málem odnesla Malinu. Jessica Alba se kvůli filmu naučila základy braillova písma. CITÁT - .........svět je opravdu nádherný......... ()

Reklama

Kreeki 

všetky recenzie používateľa

Příčinou, proč tvoříme remaky starších filmů, je fakt, že dostaneme nápad, jak snímek nějakým způsobem inovovat, vylepšit či ho jen celkově vytříbit. Režisér by se měl nad tím nejdříve zamyslet, ani jedna možnost se totiž zde nekoná. Naopak se koná pouze laciná bafačka s opravdu "hlubokými" dialogy a trapnými hereckými výkony - čili kam Jessica Alba přijde, tam se musí okamžitě někdo chystat natáhnout bačkory s několika bubáky okolo sebe, o nic jiného zde nejde, hloubka původní, asijské verze se někam vytratila. Režie nezáživná, zajímavé momentky kamery pouze okopírované z původní verze - tu jsem měl možnost vidět, čili mám srovnání a můžu tedy s klidným srdcem prohlásit, že toto tedy opravdu NE-E! 1/10 a ani nevím za co. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Viete čo, nezaradila by som to medzi horory. Bolo to niečo jemné medzi final destination, purpurovými riekami a akousi drámou o slepej dievčine, ktorú hrá Jessica Alba. Ale napriek tomu, že tu všetci ospevujú originál, ktorý som nevidela , tak nemám film s ničím porovnať, mne sa to páčilo. Malo to takú tmavú auru, Alessandra Nivolu, pár naozaj vydarených scén a dobrý scenár, ktorý zas niektorí z neznámeho dôvodu odsúdia. Podla môjho osobného názoru si táto vecička zaslúži tak 70%. ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Bol som zvedavý, či sa američania budú držať pôvodnej snímky, alebo či to niejak zhollywoodujú....a tak som si to pozrel.....vzhľadom nato, že výraznejšie nevybočili od originálu...ma to až tak nebavilo.....Američania tiež niektoré momenty nedotiahli, poprípade vynechali.....čo je škoda lebo v origináli tieto momenty dokreslovali celkový obraz.....Čo je ale horšie postrádal som zimomriavky, ktoré mnou pobehovali v pôvodnej snímke.......plusom USA-snímky je akurát Jessica na ktorú sa pozerá veľmi dobre.........v každom prípade ale odporúčam originál......a ešte dačo .....:záver američania vôbec nezvládli ...ale vôbec..... ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama