Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračovanie rodinnej komédie o početnej rodine športového trénera Toma Bakera, ktorý je otcom 12 synov a dcér, a to navzdory všetkým americkým rodinným štatistikám, podľa ktorých na jednu bežnú rodinu pripadá 1,87 dieťaťa. Tentoraz sa Tom Baker (Steve Martin) a jeho žena Kate (Bonnie Huntová) spolu s ich dvanástimi deťmi vyberú na nezabudnuteľnú letnú dovolenku. Ale vysnené prázdniny sa čoskoro menia na zúrivé súperenie s ambicióznou a príliš horlivou rodinou Tomovho večného rivala Jimmyho Murtaugha (Eugene Levy) a jeho snaživými ôsmimi deťmi... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (95)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Všeobecným hodnotením síce slabšia, ale pre mňa osobne ešte o niečo lepšia časť ako jednotka. Obsadenie doplnil skvelý Eugene Levy, vydali sme sa na overené miesto pri jazere aj so súťažami, odkiaľ čerpajú námety na príbehy rôzne filmy, takže ja som sa znovu bavil. Niekedy si to musím znovu po rokoch zopakovať. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel som ani nevidel a na toto som narazil asi pred 10.rokmi v televízií. Podobný námet tu bol už veľakrát - dlhoroční rivali, ktorí si nedajú pokoj a aj po rokoch sa dohadujú, kto je lepší. Napadá ma nespočet filmov, ktoré majú podobnú myšlienku. Je to otrepané, typicky americké a nemá to čo ponúknuť. Mal som pocit, že sa veľmi tlačilo na pílu. Však to v každej komédií, kde je Steve Martin. Postáv tam bolo ako hadov, nevedel som kam skôr skočiť. Niečo ako začiatok snímky Sám doma, kedy po dome pobehovalo 60 ľudí. Neviem akú jedinú vec by som mohol odporučiť. Je to úplne typická "komédia", ktorá nemá originálne zhola nič. ()

Reklama

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvnímu dílu propad. Už to není tak vtipné, jak by být mohlo. Jestliže v prvním dílu se nám skotačivé držkopádné scény nenásilně servírovali, tady vám je cpou přímo do “ksichtu“ při každé druhé scéně! A to se mi nelíbí. Za hlavního otrapu bych tady označil Steva Martina, který byl v prvním díle docela solidní. Na druhou stranu vyzdvihuji, bohatého hajzlíka Eugene Levyho. Ale jak říkám, celkově propad, 2 hvězdy. ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Dvojka příjemně překvapila tím, že tvůrci překročili laťku nastavenou prvním dílem a pokračování této komedie je tak ještě lepší. Je tu příjemná sporotvní zápletka ozvláštněná další početnou americkou rodinkou. Celý díl je ještě vtipnější a svižnější než jednička, zaručená zábava pro celou rodinu. Bavili mne herci v dětských rolích ( ehm, Taylor Lautner ne ), Steve Martin i jeho přihrávač Eugene Levy. Pokud se u nějaké rodinné komedie zaručeně pobvíte, tak jedině u pokračování Dvanácti do tuctu. 80%. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Piper Perabo, Carmen Electra, Jaime King a Hilary Duff v jednom filme, to je ako veľký transparent, ktorý volá, toto ti nesmie ujsť. Mať veľkú rodinu niekde v prírodnom prostredí je môj sen, tak ako mať krásnu manželku a tak ako sa venovať dobročinným veciam, či čiastočne aj športu. V tomto filme to bola opäť jedna veľká výprava, bolo v nej kopec srandy a myslím, že pre rodinu je to ako film stvorené. Tom Welling a Steve Martin sú ako mužské opraty tohto filmu, ktoré to skvelo vedú. Milené! ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (6)

  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)

Reklama

Reklama