Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahakaal je bollwoodskou odpovědí na Noční můru v Elm Street. Vystupuje v něm démon, který vraždí „Freddyho rukavicí“ ve snech. Anitu a její rodinu tento démon terorizuje, protože chce pomstít svou smrt. Kdysi totiž býval člověkem a ze své smrti viní Anitina otce, policejního důstojníka a právě nenávist k němu mu umožnila stát se po smrti tím, čím je. Anita společně se svými přáteli musí přijít na to, jak démona porazit. (Caelos)

(viac)

Recenzie (4)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Rozhodne nemám nič proti Bollywoodu, pokiaľ si nechá tie svoje tanečky a jeho romantiku pre romantické komédie. Zbytočne trýzniť žáner. Proste niektoré ingrediencie sa miešať nedajú a basta. Remeselne dobre zvládnutý, absolútny maglajz. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som videl indický horor Papi Gudia, ktorý bol variáciou na Chuckyho. Dal som mu tri hviezdy, a to aj napriek tomu, že to bola blbosť, a to fakt len preto, že už aj pôvodný Chucky nie je nič iné, ako skvelá hororovo-komediálna zábavka, takže sa to dalo rešpektovať. Toto je zase odpoveď na Nočnú moru z Elm Street, ale moja tolerantnosť tu žiaľ končí. Sranda je jedna vec, ale predstavte si, že pozeráte vyše dvoch hodín trvajúcu telenovelu s romantikou, tancom a pesničkami, a zrazu je tam Freddy Kruger. To je už aj na mňa prisilná káva. Odvaha sa síce cení, ale niekedy nestačí. Nedopozeral som to, ale nechce sa mi dať odpad. ()

Reklama

wipschka 

všetky recenzie používateľa

Tenhle Freddy nehláškuje, to ne. Tenhle Freddy má kozačky a slušivého mulleta. Indický vymítač se dal, ale toto Ramsayové fakt nezvládli.. Příběh NoES ozvláštněný o tradiční hudebně-taneční vložky, Indického Michaela Jacksona a partu debilních chronických znásilňovačů, kteří nikdy nevypadají, že by opravdu chtěli někoho znásilnit.. plus tradičně vykradená hudba z noční můry. Předpokládám, že označení horor dostal film pro svou přepálenou stopáž, která z jeho sledování činí opravdu bolestný zážitek. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (3)

  • Při jedné z vražd jsou použity živé kobry. (Caelos)
  • Démon ve filmu nemá žádný dialog. (Caelos)
  • S výrobou a natáčaním sa začalo v roku 1988. (BoredKid)

Reklama

Reklama