Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reálie súčasného života, láska, napätie, romantika i dávka humoru to všetko je zárukou, že seriál Medzi nami bude blízky širokej diváckej obci. Vo svojich príbehoch seriál reaguje na veľké spektrum medziľudských a spoločenských problémov, hrdinovia prechádzajú osudovými krízami, sú vystavení skúškam charakterov, musia bojovať so zradou, intrigami a okrem lásky prežívajú aj nenávisť, neveru, či smrť. Ich individuálne príbehy odrážajú hlavné témy seriálu: hľadanie šťastia, bezpečia a dôležitosti zázemia rodiny, manželstva, partnerstva i priateľstva. Hlavnými postavami príbehu je osem sirot, ktoré boli dané do opatery štátnej inštitúcie, kde sa medzi nimi vytvorilo hlboké priateľstvo. Po rokoch si každý z nich našiel miesto v spoločnosti, mnohí si vybudovali kariéry, oženili sa, povydávali, mali deti, rozviedli sa... Ale i napriek tomu, že zažili veľa zmien, jedna vec zostala stále rovnaká: ich priateľstvo, ktoré je pre nich synonymom identity, spolunáležitosti a zmyslu života. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Triple H

Triple H (hodnotenie, recenzie)

Nie je to dobré. To sú potom dobré aj všetky telenovely...A na čo sem lezieme keď ideme len nadávať? Pretože, keď sa mi niečo nepáči, tak mám právo vysloviť svoj názor. Či podľa teba majú k filmom písať komentáre len tí, ktorým sa film páčil? Duh...

sword_fish

sword_fish (hodnotenie, recenzie)

Ste vsetci trapny. Je to celkom dobre. Dej to ma dobry. tan scenar bol zo zaciatku trosku od veci ale za posledne obdobie je uz aj ten celkom dobry. A na co sem lezete ked idete len nadavat.

Reklama

Reklama