Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Housa osloví elitná pilotka, ktorá pracuje pre NASA. Žene sa stala zvláštna vec pri tréningu na simulátore. Začala mať podivné halucinácie a zvuk sa jej menil na obraz. Housa si vybrala preto, aby mlčal o jej situácií, keď mu dá peniaze. House ju začne vyšetrovať spolu s vybranými uchádzačmi, ktorých oslovil ako potenciálnych kolegov do svojho tímu. Postupne sa zoznam uchádzačov po rôznych doktorových úlohách skracuje, no na diagnózu nie a nie prísť. Tú nakoniec určí Chase, ktorý sa vo svojom bývalom pracovisku vyskytne úplne náhodou. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (13)

  • Na tabuli za Houseom (Hugh Laurie) je veta "Tesla bola okradnutá." Nikolovi Teslovi kedysi ponúkli 50 000 dolárov na vytvorenie vylepšení pre Edison Company a po dokončení práce nedostal zaplatené. Tu sú dve spojitosti, jedna je, že pacientka ponúkla Houseovi 50 000 dolárov za jej liečbu, a druhá je vtip, že väčšina uchádzačov o Houseov tím tam pracuje zbytočne, pretože je pravdepodobné, že ich vyhodia. (Pat.Ko)
  • Doktor, ktorý bol vyhodený za to, že uhádol Nevilla Chamberlaina, je lekár na pohotovosti z epizódy Osamelosť (2007), ktorému House (Hugh Laurie) povedal, aby mu poslal svoj životopis. (Pat.Ko)
  • Wilson (Robert Sean Leonard) hovorí: "Keďže to nie je mŕtva mačka, je vedecky nemožné, aby bola na dvoch miestach naraz," a House (Hugh Laurie) odpovedá: "Fyzikálny vtip, tých nepočuť dosť!" Ide o odkaz na paradoxný myšlienkový experiment známy ako Schrödingerova mačka. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Say the magic word, get immunity for the next challenge." ("Povedz čarovné slovíčko, získaj imunitu na ďalšiu výzvu.") Je to odkaz na reality šou Survivor (2000). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené