Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Houseov tím ošetruje policajta Joea zraneného strelou vypálenú zlodejom áut, ktorej úlomky mu prenikli do mozgu. Preto sa lekári spočiatku domnievajú, že práve tým je spôsobená Joeova neprirodzená eufória, ktorá sa však rýchlo mení v slepotu, kontrakcie svalov a nakoniec v neznesiteľnú bolesť celého tela. Navyše sa táto eufória prejaví aj u Foremana, ktorý išiel zbierať vzorky do policajtovho bytu, kde objavil marihuanu. Všetky testy sa však ukazujú ako negatívne a Foreman sa ocitá s Joeom v karanténe, kde čaká, pokým aj jeho dostihnú ďalšie závažné príznaky. Preto v skrate bodne Camerovú infikovanou ihlou, aby ju donútil k novej návšteve Joeovho bytu, o ktorej House z bezpečnostných dôvodov nechcel ani počuť. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Grogan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle dvouepizoda je pro mne jednoznačný vrchol celého seriálu. Medicínsky to asi moc nesedí, ale hlavně první díl je napínák až do konce. I charaktery tady ještě nepůsobily nudně nebo otravně a člověk s nimi soucítil, na rozdíl od nadcházejících řad - to platí pro Cameronovou i Foremana. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (5)

  • Pri kontrole Foremanovej (Omar Epps) MRI si House (Hugh Laurie) všimne abnormalitu mozgovej kôry a ukáže na oblasť na MRI. Bohužiaľ ukazuje na okcipitálny pól, nie na cingulárnu kôru. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) strelí mŕtvolu do hlavy a potom ho nasadí na prístroj MRI, aby zistil, či je guľka feromagnetická. Mohol len použiť magnet. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama