Reklama

Reklama

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Sedemdielny seriál na motívy románu J. Londona Elam Ohnivák. Príbeh zlatokopa, ktorý hľadá zlato na Aljaške. Keď sa mu podarí zbohatnúť, odchádza do San Francisca, kde chce svoje peniaze ešte rozmnožiť. Boj vo finančných kruhoch je však oveľa krutejší, ako boj s prírodou. (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa klúčik k tomuto seriálu (5)

Útek zo zlatej krajiny (1977) 

Televízny seriál vznikol v dobe, keď sa dramaturgovia v televízii snažili vyberať aj niečo zo svetového literárneho diela. Tento seriál je už len svojou dľžkou a svojim hereckým obsadením výborný. Dosť reálne nám ukazuje život na západe v tzv. zlatej horúčke. Máme možnosť si pozrieť množstvo hercov, ktorý už bohužiaľ nie sú medzi nami. ( Mistrík, Pántik, Vinklář, ). Musím Vám pripomenúť, že V.Muller v tomto filme nehrá, iba dabuje hlavnú postavu. Zabudli ste napísať, že tu hrali dosť významné postavy aj J.Tříska, A.Mrvečka, D.Tarageľ či L.Chudík. Ja mám tento film rád a preto ho hodnotím 80%. ()

Episode 1 (1977) (E01) 

Panenka čaká na svoju lásku. Dočká sa , ale vidina zlata je silnejšia. Výborný Josef Vinklář a Soňa Valentová, páčil sa mi aj Dušan Tarageľ.. 65%. ()

Episode 2 (1977) (E02) 

Neviem či by aj dnes, natočili tak krásnu zimu.. Výborný Bruno O´Ya a Ivan Mistrík ... 60% ()

Episode 3 (1977) (E03) 

Ohnivák zbohatol a vyrovnal si svoje účty.... Hodnotím 60%... ()

Episode 4 (1977) (E04) 

Najdôležitejšie je , ako sa používa príbor a ako sa pije čaj !!!  Dávam  60%.. ()

Reklama

Reklama