Reklama

Reklama

James Wong sa po šiestich rokoch vracia k dnes už kultovému hororovému thrilleru Nezvratný osud a prináša na plátna kín jeho tretie pokračovanie. V jednotke i dvojke sme videli márny boj skupinky ľudí, ktorí sa snažili uniknúť rafinovaným nástrahám smrti. A "oklamať smrť" sa budú snažiť aj hlavní hrdinovia trojky. Osud hrdinov prvých dvoch príbehov sa uzavrel a začína sa úplne nová kapitola. Po lietadle a diaľnici sa tentokrát dej prenesie na horskú dráhu. Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha "The Devil's Flight" sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a našli si radšej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou a horská dráha sa rozpadáva. Ale ako sme sa už dozvedeli z predchádzajúcich filmov, smrť sa len tak ľahko oklamať nedá. A ak je váš čas, ona si spôsob ako vás dostať nájde... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (488)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Ellis vyklidil režisérskou židli, vrátil se Wong a po pravdě to moc skvěle nedopadlo. Oproti dvojce docela propad. Úvodní nehoda nejslabší z celé série. Některý smrťáky jsou sice fajn (hlavně ty dvě dyliny v solárku, takhle bych fakt chcípnout nechtěl) ale celkově to působí takovým rutinním dojmem ve stylu pojďme je všechny zabít ať už to máme z krku. Chybí tu ta tvůrčí radost a nadšení který z druhýho dílu doslova sálali. Ten slušnej konec z pěknou havárkou metra to zachránil a nakonec vysloužil filmu třetí hvězdu, ale jinak nic moc.50% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

I treti dil si udrzuje nasazenou latku predchozich dilu, pribehove je to zase to samy, herci tu jsou mozna drobet slabsi nez v minulejch dilech, ale porad to je kurevska zabava. Prvni polovina je sice takova lehce roztahana a ta vata mezi jednotlivejma umrtima neni moc zabavna, ale s pribejvajicima minutama se film paradne rozjede a ja se zas skvele bavil. ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Ano, pro toho, kdo viděl alespoň jedničku příběh jako takový ztrácí veškeré kouzlo, víte kdo, proč a kdy zemře, ale ještě pořád zbývá to JAK? A na tom dvě pokračování Nezvratného osudu stojí a pro to JAK stojí za to se na ně kouknout. Alespoň tak tomu bylo u mě. Trojka je oproti dvojce trošku lepší v tom, že se narozdíl od ní nesnažila nějak překombinovávat děj a zápletku. Prostě jen v podstatě znovu natočená jednička, u který chybí to kouzlo překvapení a napětí, ale kosení mládeže je i tady dost povedené. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Naozaj najslabšia časť veľmi podarenej série! Myslel som, že režisér pôvodného dielo, sa vráti k vysoko nastavenej latke, ale ani náhodou. Začiatok úplne totožný s prvým dielom, no najväčšia chyba je tu slabá konštrukcia typov náhodných vrážd, ktoré boli v prvých dvoch dieloch robené parádne prekvapivo, naopak, tu je to silná priehľadnosť. Pár vydarených scén(niektoré ozaj husté)však celý film nezachráni. To isté sa týka záveru. No myslím, že ako tretie pokračovanie nesklamalo. A začiatok s horskou dráhou je celkom cool! 55%. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Poslední dobou zjištuji, že třetí díl mám asi nejradši. Jednička je klasika, ale konec už je takový táhlý, dvojku mám fakt dost okoukanou a trojka je poslední díl, který byl fakt super a pak už to šlo se sérií do háje. Pomatuji když sem to viděl poprvé a měl sem to pujčené z půjčovny a ten film byl interaktivni, že jste mohli ovlivnit příběh to byl fakt hustej úlet na tu dobu. Super hudba, sympatické charaktery a fajn vibe. Jeden z mých guilty pleasure hororů. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)
  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Horská dráha z filmu sa nachádza v zábavnom parku Playland v kanadskom Vancouveri a volá sa "Corkscrew", čo v preklade znamená “Vývrtka“. Aby bola scéna so spomínanou dráhou hotová, museli na nej herci absolvovať 26 jázd. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (viac)

Reklama

Reklama