Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Grabelski (Daniel Stern) sa živí ako poslíček a žije si vo svojom vlastnom svete. V kožených nohaviciach so špicatými topánkami a veľmi svojráznym imidžom pôsobí ako burič, v skutočnosti je však dobrák so srdcom na pravom mieste. Nanešťastie je aj zmätkár a smoliar, objavujúci sa vždy v nevhodnom čase na nevhodnom mieste. Keď sa dokonca ocitne aj pri vražde, nezostáva mu nič iné, len sa dať na divoký útek do neznáma. Osud – a ukradnutý automobil – ho zvedie dohromady so šiestimi deťmi, ktoré hľadajú vodcu skautského oddielu. A tak sa skrz-naskrz mestský mladík ocitne so svojimi zverencami v lone matky prírody, ktorá im všetkým nachystá nejedno veľmi dobrodružné prekvapenie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

jarmik 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem to neviděl, ale několikrát. Překvapuje mě, že se to dostalo k tak strašně málo lidem. Jako malý jsem si to pouštěl na VHS. Myslím, že vtipných momentů je tam spousta a že Daniel Stern je zde téměř stejně dokonalý pošuk jako Marve v Sám doma. ()

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Vtipný film se spostou zábavných momentů mě vážně pobavil - dětičky jsou parchantíci, když se to s nima neumí, proto jsem držela palce hlavnímu hrdinovi, jak si s nimi poradí :) ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa

V dětství můj oblíbený film. Čtyři hvězdičky dávám z toho důvodu, že takových filmů sice v Americe natočili mraky, ale tenhle přeci jen patří k těm lepším. A některé fóry zas až tak úplně pro děti nebyly viz třeba názorná instruktáž s panenkami na téma, jak se dělají děti :) Dnes bych to už ale asi nebyl schopný dokoukat... ()

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Jeden ze zlodějů z filmu Sám doma překonává s bandou skautíků různý nástrahy přírody. Herecký výkony ve filmu v podstatě neexistujou a humor je tak na úrovni mateřský školky. Prostě tady platí rodinnej film = špatnej film. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama