Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max Grabelski (Daniel Stern) sa živí ako poslíček a žije si vo svojom vlastnom svete. V kožených nohaviciach so špicatými topánkami a veľmi svojráznym imidžom pôsobí ako burič, v skutočnosti je však dobrák so srdcom na pravom mieste. Nanešťastie je aj zmätkár a smoliar, objavujúci sa vždy v nevhodnom čase na nevhodnom mieste. Keď sa dokonca ocitne aj pri vražde, nezostáva mu nič iné, len sa dať na divoký útek do neznáma. Osud – a ukradnutý automobil – ho zvedie dohromady so šiestimi deťmi, ktoré hľadajú vodcu skautského oddielu. A tak sa skrz-naskrz mestský mladík ocitne so svojimi zverencami v lone matky prírody, ktorá im všetkým nachystá nejedno veľmi dobrodružné prekvapenie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Jeden ze zlodějů z filmu Sám doma překonává s bandou skautíků různý nástrahy přírody. Herecký výkony ve filmu v podstatě neexistujou a humor je tak na úrovni mateřský školky. Prostě tady platí rodinnej film = špatnej film. ()

jarmik 

všetky recenzie používateľa

Už dlouho jsem to neviděl, ale několikrát. Překvapuje mě, že se to dostalo k tak strašně málo lidem. Jako malý jsem si to pouštěl na VHS. Myslím, že vtipných momentů je tam spousta a že Daniel Stern je zde téměř stejně dokonalý pošuk jako Marve v Sám doma. ()

Reklama

Colonist 

všetky recenzie používateľa

V dětství můj oblíbený film. Čtyři hvězdičky dávám z toho důvodu, že takových filmů sice v Americe natočili mraky, ale tenhle přeci jen patří k těm lepším. A některé fóry zas až tak úplně pro děti nebyly viz třeba názorná instruktáž s panenkami na téma, jak se dělají děti :) Dnes bych to už ale asi nebyl schopný dokoukat... ()

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Vtipný film se spostou zábavných momentů mě vážně pobavil - dětičky jsou parchantíci, když se to s nima neumí, proto jsem držela palce hlavnímu hrdinovi, jak si s nimi poradí :) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama