Reklama

Reklama

Jeden rozmaznaný kocúr si užíva život na zámku vo Veľkej Británii, druhý rozmaznanec zase komanduje svojho pána a celé okolie. Čo sa stane, keď si navlas podobní krásavci nešťastnou náhodou vymenia svoje pozície?
Garfieldov pán Jon chce požiadať o ruku svoju priateľku, veterinárku Liz. Keďže ju chce prekvapiť, vyberie sa za ňou do Londýna. A Garfield, samozrejme, nemôže chýbať. Okamžite po príchode sa začne potulovať mestom, kde na neho narazí komorník, ktorý zúfalo hľadá rovnako vyzerajúceho kocúra Princa. Ten len nedávno zdedil celé panstvo, čo sa nepáči lordovi Dargisovi, synovcovi zosnulej majiteľky, a chce sa Princa za každú cenu zbaviť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (209)

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že i když se povedla už jednička, dvojka se mi líbila o dost víc a celkově je mnohem povedenější než její předchůdce. Zápletka o záměně sice není nikterak originální, ale hlavní je, že tady není trapná a dobře se na to kouká. Ve filmu je mnohem víc vtipu než v jedničce, scénář je mnohem lepší a svižné tempo filmu mi také nikterak nevadilo. Herecké obsazení je opět povedené, nejlepší je Billy Connoly jako ,, záporák" . No a angličani opět projevili svůj chytrý smysl pro humor, ty forky jsou vážně povedené. Tentokrát 100%. ()

Ichabod 

všetky recenzie používateľa

Hrozný scénář, otřesný Garfield v podání Billa Murraye a absolutní neschopnost vzpomenout si na první díl (byť alespoň minutu) dokazuje, že jde o opravdu zbytečné filmy. Pozitivem jsou ostatní skutečná zvířata a jejich namluvení. Skvělý je zejména anglický buldog, pro kterého mám slabost neboť mám dva doma... :-) ()

Reklama

Šmoula 

všetky recenzie používateľa

Tak po prvním díle přišlo i druhé zklamaní. Dvojka se sice od jedničky liší dějem, ale to je tak vším. Myslím, že jsem se skoro nezasmál, což bych asi u tohoto filmu měl. Celou dobu jsem fandil záporným postavám, což je asi taky špatně ?. Jediné na co se dalo koukat, byla krásná přítelkyně Garfieldova páníčka (ani si nepamatuji jméno, což bych asi taky měl ?). Usuzuju, že tento film si nebudu dlouho pamatovat, jelikož mě nějak moc nezaujal. ()

Ridick odpad!

všetky recenzie používateľa

uz jednotka bola riadna shitovka, ale stupidita americkych tvorcov je neuveritelna (videli, ze prvy film zarobil velke peniaze, hoci bol shit, tak si povedali, ze ludia su predsa priblbli a na dvojku pojdu s este vacsom pocte). velmi ma tesi, ze tento film, nevhodny dokonca aj do tv a mozno trosku zabavny pre 3-rocne deti, hnusne prepadol. ved ked cely film je len poskladany z trapnych gagov, nejekeho kvazi stastneho konca a nie velmi podarene naanimovaneho garfielda/princa, nemozeme velmi ocakavat plnohodnotnu zabavku... ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Nebavilo ma to tak ako jednotka, ale stále som to dopozeral bez ujmy na zdraví. A osobne si nemyslím, že je to zas o toľko horšie ako niektoré Disneyho animáky čo sa tu pohybujú v červenej farbe a sú vychvaľované do nebies. Je pravda, že vtipov ubudlo a niektoré sa opakujú. Zápletka a príbeh nie sú príliš strhujúce. Ale pozornosť si film aj kvôli veľmi krátkej dĺžke 70 minút udržal a na jedno pozretie ušiel. Priemer. 55% ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)
  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (viac)

Reklama

Reklama