Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Veliteľ pobrežnej stráže Frank Beardsley (Dennis Quaid), vdovec s ôsmimi deťmi, drží kormidlo svojej početnej rodiny pevne v rukách. Frankov usporiadaný život však zmení kurz po tom, ako sa ožení so svojou dávnou láskou zo školských čias, výtvarníčkou Helen Northovou (Rene Russo), voľnomyšlienkárskou módnou návrhárkou, ktorá vychováva štyri vlastné a šesť adoptovaných detí. Pre diametrálne odlišné rodiny Franka a Helen za začína nekonečný životný súboj o existenciu pod jednou strechou. Kým Frankove deti sú upravené, disciplinované a poslušné, Helenine sú neskrotné a spurné. Zhodnú sa len v jednom, že nechcú žiť s tými druhými. Čo môže byť horšie, keď sa osemnásť detí spojí proti spoločnému nepriateľovi – rodičom? Pre Helen a Franka sa začína nočná mora. Deti prijmú spoločný plán - budú nové manželstvo rodičov sabotovať! Nasleduje otvorený domáci boj, v ktorom žiadne finty nie sú vopred vylúčené a komické chvíle otriasajú celým domom. Ale prinesú aj niekoľko milých prekvapení, ktoré všetkých zahrejú pri srdci. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (89)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Rodinna komedia na jedno pozretie, pri ktorej som sa asi tak 2 krat zasmial. Russo a Quaid su sice sympaticki herci, ale ani oni nedokazali zachranit nelogicke situacie v scenari. Napr. katastrofalny chaos v predajni na stavebny material, kde deti nasadli do elektrickeho vozika, cim nabrali otca Quaida, zhodili do nejakej modrej tekutiny a este sa mu na hlavu vysypal piesok. Pri tejto scene som sa nezasmial, mozno sa zasmeju len deti. Strih! Cakal som nejake prisne riesenie doma, ale namiesto toho si Dennis Quaid sedi spokojne s Rene Russo a o niecom sa rozpravaju, akoby sa nic nestalo. Alebo deti poupratuju kompletne cely dom, pride Rene Russo domov a zacne sa rozculovat, ze ako ma teraz v tomto poriadku najst svoje veci atd. Viem, ze tuto komediu netreba brat vazne, ale mozno ako 12 rocny by som sa na nej pobavil omnoho viac, dnes to uz ale nie je ono... 09.08.2008 _____ Dennis Quaid - (Frank Beardsley) +++ Rene Russo - (Helen North) +++ Linda Hunt - (pani Munionová) +++ Jerry O´Connell - (Max) +++ Josh Henderson - (Nick De Pietro) +++ Hudba: Christophe Beck +++ ()

Kejt.lin 

všetky recenzie používateľa

On má osm dětí, ona deset.. zamilují se do sebe a mají jich 18 ... No.. fakt docela koukám co všechno se dá vymyslet.. škoda.. nápad bydlet ve sterém majáku se mi líbil, někdy sem se i zasmála a "máma s tátou" nehráli zas tak špatně (18 potomků sem opravdu nestačila registrovat) .. takže na tu jednu hvězdu to asi bude ;) ()

Reklama

StarsFan 

všetky recenzie používateľa

Všichni máme svoje sny. Třeba i sny o tom, že nás oblíbený herec se přece nezaprodá úplný blbosti. Kdysi jsem měla tenhle sen i o Dennisu Quaidovi, kterého jsem znala z dramat jako je Traffic, Frekvence a Hráč nebo z příjemných komedií ve stylu Pasti na rodiče a V dobré společnosti. No, ten sen právě teď skončil a zajímalo by mě, nakolik byl Quaid zoufalý, aby přijal roli, ve které nedělá vlastně nic jiného, než pochoduje v uniformě, píská na píšťalku a ještě se nechá polít nějakých hnusným zeleným slizem. Jen tak pro orientaci: Yours, Mine and Ours vypráví o vdovci/admirálovi, který se jednoho dne potká se svojí láskou ze školy, momentálně taky vdovou (jinak úspěšnou umělkyní), a ti dva se vezmou. On má 8 dětí, které ho poslouchají na slovo a řídí se předepsanými pravidly, ona má dětí deset a ani jednomu disciplína nic moc neříká. Už podle základu se dá tušit, že do civilnosti In Good Company má tenhle film sakra daleko, jenže on má stejně daleko i k vtipný komedii. Scénář vlastně nehraje žádnou úlohu, vůbec vás nemusí zajímat, kdy se naše hlavní dvě postavy v podání Quaida a Russo vezmou, jak se jejich vztah vyvíjí nebo kdy se rozvedou, protože to ve filmu stejně neuvidíte. Jediné, co celých 90 minut sledujete, je totiž přehlídka toho, jak se dá ničit nábytek domu. Plus jako bonus morální poučení na závěr, kdy vám film dokonale předvede, že i lidi, kteří si vůbec ale vůbec nejsou podobní, můžou být těmi nejlepšími přáteli. Sakra, Dennisi, do čeho ses to zapletl? ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Jooo...., vypadat v padesáti tak neodolatelně a sexy jako Dennis Quiad a Rene Russo, a k tomu mít asi miliardu dětí - tak to se rozhodně otevírá kudla v kapse každému, který vypadá hůř ve svém věku i s jedním dítětem :D :D Tenhle film je sci-fi se vším všudy...Mít dohromady 18 dětí a zvládat to všechno levou zadní :D :D Vtipné - asi tím bylo myšleno to označení "komedie". Tenhle film považuji přesně za ten typický pro pubertální slečny, které se ztotožní s hlavníma mladýma hrdinkama a poté nedokáží pochopit realitu :D :D Pro mě tenhle film fakt není a lituji, že jsem u něj strávila ten čas... ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Výrazný filmový deficit v posledných dňoch spôsobil, že aj na filme ako je tento, som sa prekvapivo slušne zabával a nenudil. Ono to už priehľadnejšie a plytkejšie ani nemohlo byť, ale niektoré výstrelky a vzájomná nevraživosť, ako aj sympatický výber hercov (či už hlavnej dvojice alebo detských zlomyseľníkov) bol veľmi podarený. Ale znova si to už asi nepozriem. Dovtedy prídu určite stovky podobných filmov s podobnou banálnou zápletkou. 55%. ()

Galéria (194)

Zaujímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Dům, do kterého se rodina Beardsleyových nastěhuje na začátku filmu, je stejný dům, ve kterém žije Banksova rodina ve filmu Hlava rodiny z roku 1991. (veronikajel)

Reklama

Reklama