Reklama

Reklama

Na konci štyridsiatych rokov minulého storočia Martha Becková a Raymond Fernandez spoločne vraždili vojnou ovdovelé ženy, ktoré odpovedali na ich inzerát v novinách. Paradoxné je, že rovnakým spôsobom sa zoznámili aj obaja zločinci. Ray podal inzerát, lenže na stretnutí so svojou obeťou Marthou sa jeho zabijacký plán nenaplnil - obaja sa totiž do seba na prvý pohľad zamilovali. Spoločne potom okrádali a brutálne vraždili zamilované vdovy, ktoré hľadali lásku na falošný inzerát. Získali prezývku Vrahovia osamelých sŕdc. Keď ich konečne vyšetrovatelia Elmer C. Robinson (John Travolta) a Charles Hildebrant (James Gandolfini) chytili, mali na svojom konte 12 obetí. Napriek tomu sa predpokladá, že skutočný počet zavraždených žien neklesol pod dvadsať. Pred súdom zločinci tvrdili, že sú nevinní, ale v septembri 1949 ich odsúdili na trest smrti a po mnohých odvolaniach 8.3.1951 zomreli na elektrických kreslách v Sing Singu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (154)

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Relativně různorodá kriminálka, která sice možná nezaujme jednoduchým a přehledným dějem, ale rozhodně nadchne kontrastem, který divákovi nabízí. Chvíli vidíme téměř až retro kriminálku plnou drsných poldů "klaďasů" a hned o minutu později vidíme duševně silně chorý pár, vraždící mnohdy slušně brutálním způsobem ženy a malé děti. Lonely Hearts určitě nejsou špatný film. Slušných herců je zde hned několik. Bohužel ale snímek zkrátka nechytne za srdce. Postava Travolty je vyloženě umělá. Jeho citové problémy jsou ve filmu zbytečně zvýrazněné a nevěrohodné. Citová vazba se synem je rovněž špatně vykreslena a nad vraždícím duem taky visí pár otazníků. Není to vyloženě špatný projekt, ale absenci v kinech docela i chápu. Pořád to má blíže k televiznímu počinu. ()

Romeroo 

všetky recenzie používateľa

Tento film bych zařadil do škatulky lehce nadprůměrných filmů..dobré herecké výkony, slušný děj atd..kdo má rád Travoltu, žánr "retrokrimi", tak pro něj je to taková malá povinnost : - ) a pak je tady ještě jedna žena - Salma - tedy Marta, další důvod proč tento film shlédnout...celkem je to za 66%... ()

Reklama

Topco 

všetky recenzie používateľa

Malý, nenápadný retro-noir z obdobia prelomu 40tych a 50tych rokov, ktorému navzdory pomerne hviezdnemu obsadeniu, patrí bezpečné miesto vo vodách šedého priemeru. Travolta sa snaží pôsobiť drsne, Gandolfini vyzerá drsne nejako tak prirodzene a dvojica Leto-Hayek trošku prehráva, ale keďže hrajú psychopatických milencov na úteku, nejako to nevadí. A keď už ani takíto herci, tak ani príbeh či atmoška nevytiahnu tento kúsok z priemeru. ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Nebyť množstvo známych hereckých tvárí...jednalo by sa o priemernú tuctovú kriminálku založenú na skutočnej udalosti..ale práve to množstvo známych tvárí vyťahuje film z bažín priemernosti...retro atmosféra je zobrazená realisticky a skutočne...a preto tento je film dobrou kriminálkou v mojom finálnom verdikte...old school kriminálka, ktorá sa dá pozrieť... ()

Boss321 

všetky recenzie používateľa

Slušná gangsterka, která je založena na základě skutečných událostí. Dvojice Martha Beck (Salma Hayek) a Raymond Fernandez (Jared Leto), kteří se do sebe na první pohled zamilují, začnou cestovat a vyhledává starší vdovy, které se zamilují do Raymonda, aby je mohli posléze okráct a nakonec brutálně zavraždit. John Travolta předvedl slušný výkon a dokázal, že poslední dobou nehraje v samých kravinách. Na filmu mě nejvíce zaujala velice jistá režie Todda Robinsona. Scénář není špatný, ale místy by mu nevadilo malé proškrtání. Gangsterka, která nezklame, ale zase ve vás nezůstane moc dlouho. Pro mě tak tři a půl hvězdičky, ale za závěrečný rozhovor Travolty a Salmy dám čtyři...... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (8)

  • Film bol venovaný zosnulému policajtovi Elmerovi C. Robinsonovi, ktorý sa zaoberal práve týmto známym prípadom. Nie je teda veľkou náhodou, že režisér filmu Todd Robinson je jeho vnukom. (MikaelSVK)
  • Dopravné lietadlo, ktorým sa po území USA presúva duo detektívov, je Lockheed Model 10 Electra. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama