Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (41)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Parkour je teraz populárny v triede mojej druhorodenej. Samozrejme len chlapci. Dievčatá chodia žalovať triednej, že chalani skáču po laviciach, stoličkách a stenách. Tak som si skrátila chvíľu čakania v aute Seanom Farisom ako freerunneristom. A jasné, že som si naštudovala aj rozdiely medzi oboma disciplínami. Bolo to rýchle, chaotické, hudba presne taká istá, aj kamera, príbeh o ničom a neherečka Chelsea nepozerateľná ... ale videla som aj horšie. ()

Twyer 

všetky recenzie používateľa

Oddychový film, kde je hlavním aktem parkour. Myšlenka v tomto filmu je velice podobná filmu Arena. Bohužel i přes parkour, který je velice oblíbený mezi mladými je tento film v některých pasážích naprosto nereálný. Snad jednou bude natočen film kde parkour bude opravdu reálně zachycen. Hudba je vhdoná k tomuto žánru. Kamera má v některých chvílích problémy udržet diváka "nezvracet" - klepající se obraz v dlouhých je častým jevem. ()

Reklama

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

Freerun o zivot? Preco nie. Bohaty vyrobca zbrani si zaumieni ze spravi v hru v ktorej bude 8 chlapov bezat o svoj zivot, pravidla su jasne dostat sa do hodiny k 3 skenovacim miestam a tym padom vyhrat svoj zivot a milion dolarov. Davam 2* a to prvu za freerun, ktory mam rad, a druhu za hudbu vo filme, ktora sa mi pacila. Ostatne stalo za hovno. ()

Morholt odpad!

všetky recenzie používateľa

Marně jsem si lámal hlavu s něčim, co bych mohl v týhle sračce označit za pozitivní. Nic mě nenapadlo. Teda kromě závěrečnejch titulků. Scénář od zfetovanýho debila zrežíroval ožralej kretén a nasnímal zhulenej idiot. Dany Dyer a Tamer Hassan, kteří měli snad jediní aspoň malinkej potenciál s tím něco udělat, nedostali prakticky šanci. Koho napadlo z Dyera udělat ulízance v obleku? To je na přes držku. Hassan byl ještě celkem kousatelnej, ale zase nedostal žádnej prostor. Všechno špatně a všem, co se na tomhle podíleli bych doporučil, aby se na to vysrali. ()

Lachvos 

všetky recenzie používateľa

"Utíkej, Máňo, utíkej, honí tě kocour divokej..." Freerunning je sice velmi oblébeným moderním sportem 21.století, ale i přesto by film měl vždy mít určitou úroveň a ne jen jeden nápad, pár hezkých herců a zbytek kaše na kaši, co se jak splácá...Pár světlých míst tam bylo, ale to je na hodinu a půl setsakra málo! ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama