Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V časoch, keď civilizácia zaniká a hordy nemŕtvych preberajú vládu nad našou planétou, sa záhadný tulák pripája k skupine ľudí, vyčerpaných zúfalým bojom o svoje prežitie. Jeho meno je John Knox a po dlhom čase zažije pocit, že je niekde doma. Ten pocit však nemá dlhé trvanie, pretože skupina prišelcov unesie Sarah, ženu, ktorá priniesla svetlo do jeho života. Aby ju dostal späť, odhodlá sa na najriskantnejší podnik vo svojom živote: útok na opevnené sídlo únoscov... (beso74)

(viac)

Recenzie (4)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

O špetku lepší než nekoukatelná jednička, ale pořád dost velká vocasárna která mě udržela v pozornosti jenom do půlky, než jsem začal přetáčet. Inu filmů se slovem zombie v názvu přibývá jak hřibů po výbuchu Černobylu, ale najít v nich nějakej koukatelnej to už je pořádnej kumšt.10% ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Len pred dvoma týždňami som mal tú „česť“ s prvým dielom a už je tu aj pokračovanie. Nieže by ho bolo treba, keďže prvý diel nestál skoro za nič, ale aspoň tu vidieť malé zlepšenie. Svet je zamorený zombíkmi, ktorí už dávno prevýšili ľudskú populáciu a jej zvyšky bojujú nielen o prežitie, ale aj sami medzi sebou. Podobne ako predošlý Zombie Apocalypse, aj toto sa bohužiaľ zameriava viac na postavy než na boj so zombies a navyše sa to snaží ísť výraznejšie post-apokalyptickým smerom. Tak či onak, nebavilo ma to. ()

Reklama

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto amaterský.. jak kdybych vzal kameru a šel točit ven lidi a řvat ,,hleďte! zombíci! Panebože chran nás!" ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama