Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film pojednává o životě slavného rapera Tupaca Amaru Shakura, který se i přes těžké rány osudu stal doslova rapovou legendou a zanechal po sobě obrovský odkaz, který i v současnosti stále rezonuje a hýbe dnešním světem. Film tak zachycuje Tupacovo dětství, dále jeho rychlý úspěch a rivalitu v hudebním průmyslu a v neposlední řadě i jeho tragickou smrt. Ale především je to příběh muže a básníka, který chtěl žít jako anděl i navzdory tomu, že jeho život byl obestřen mnoha démony. (Makaveli92)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (28)

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Najslabšie spracovanie oproti iným filmom o raperoch. Všetko je na priemernej úrovni a zaostáva to hlavne v emočnej stránke. Často film pôsobí lacno a nemá ani jednu údernú scénu. Koniec pôsobil chladne a to mali v rukách veľmi silnú vec ktorá mohla zachrániť dojem. Ako diváka a fanúšika ma All Eyez on Me nevedelo vtiahnúť a jedine čo fakt vyšlo bolo obsadenie hlavnej postavy. Tá podoba je neuveriteľná. ()

Dudackoo 

všetky recenzie používateľa

Film o 2pacovi. Je to pre mna legenda rapovej hudby a tento film z mojho pohladu nemal chybu.Skvele zahrané, skvele obsadené, hudba to bez debaty (odporucam pozriet na 5.1). Túto vyše dvojhodinovu jazdu som si užil aj napriek tomu že mi vela faktov o jeho živote boli zname už vopred.Tak isto ako film o Biggiem dostal odomna plne hodnotenie tak aj All Eyez on Me berie 5*. Legends are gonna live forever. ()

Reklama

Faila 

všetky recenzie používateľa

Životopisné filmy mám ráda, jen bych potřebovala pořádnou záruku toho, že jsou zcela a naprosto pravdivé. Vykreslení Tupaca pomalu jako svatého mi úplně nesedělo, ale budiž. Přesto jsem si i jeho příběh, stejně jako mnoha jeho "kolegů", dost užila, protože je to pro mě velmi silný příběh. Oceňuji nejednoznačnost Tupacova konce; nějaké indicie ve filmu sice předhozeny byly, ale to, jaký závěr si z nich udělá, je jen na divákovi. Nemyslím si, že by snímek All Eyez on Me měl co říct i těm, kteří americkému (ani jinému) hip hopu a jeho představitelům neholdují, a to je z mého pohledu škoda. Ti, kteří mají o podobná témata zájem, by ale mohli být docela solidně uspokojeni. Mě film dostával i podobností hlavního představitele s jeho reálným předobrazem. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý mal byť oveľa oveľa viac. Výsledne je to podľa mňa celkom okey, no jednoznačne nezanechá film ten wow efekt, v ktorý som veril. Ako sa tu už spomenulo, tak nedá sa neporovnať s filmom "Straight Outta Compton", ktorý je o niekoľko levelov vyššie. Výber hercov je dosť dobrý a Demetrius Shipp Jr. pôsobí na mňa ako skutočný Tupac. To je veľké plus. No súčasne má film obrovské problémy so svojim tempom. Trvá viac ako dve hodiny a je natočený veľmi pomalým štýlom, kde sa veľa vecí stihne udiať v prvej polke a veľa období jeho života viac menej preletíme. A potom sa divíme, prečo sme skončili sotva 30 minút ďaleko, keď to pôsobí už minimálne ako keby sme boli v polovici filmu. A je to veľmi rozsypané. Keď sa to v druhej polke trošku ustáli, tak sa to zlepší, no reálne to neprichádza dostatočne včas na to, aby som film ohodnotil pozitívne. Hudba je dobrá a trošku nám miestami aj dotvára pozadie jednotlivých songov, čo skutočne dáva tomu dobrý dojem, no mám pocit, že z flmu sa dalo vyťažiť oveľa oveľa viac. Neviem koho je to chyba, no jediné čo viem je, že je to tohto roku druhý film od Bennyho Booma, a ani "48 Hours To Live" neurobil dobre. Tento film je síce na lepšej úrovni, no to o ňom moc nehovorí. Ak ste fanúšikom Tupaca a jeho hudby, myslím, že v tom niečo nájdete. Ak nie, tak sa tomu vyhnite. A ak máte otvorenú myseľ, možno vám to príde pozerateľné, ale nie moc zaujímavé, ako napríklad aj mne. Hodnotenie: C ()

MAAUZ 

všetky recenzie používateľa

Všichni, co posloucháme hip-hop a rap, bychom měli vědět, že Tupac Shakur byl revolucionářem a průkopníkem rapu v 90. letech. Stihl toho fakt mraky do svejch nedožitejch 26 let, takže se před nim hluboce klanim. Tupac mě tu bavil, ale film o něm mi nepřinesl moc užitku a nových faktů. Třeba například oproti Notorious byl slabší, ačkoliv ho Demetrius ztvárnil reálně. Díky filmu jsem si rád zavzpomínal na střední školu, kdy jsem ještě nosil široký kalhoty Makaveli s portrétem 2Paca na nohavici. Bohužel mi ale nesedlo provedení filmu. Na jeho tour/koncertech mi neladila hudba spolu s kamerou a střihem. Prostě to nemělo JUICE, takže mi to bylo všechno tak nějak šumák.. Filmu by rozhodně prospělo, kdyby ho režíroval George Tillman Jr.. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (9)

  • Rappeři E.D.I. Mean a Young Noble z Tupacovi skupiny Outlawz hrají sami sebe. Zbytek skupiny jsou herci. (West)
  • Film se v USA promítal 16. června, tedy na Tupacovi narozeniny. (West)

Reklama

Reklama