Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael naplánuje zápas v basketu mezi partami z kanclu a ze skladu. Do svého „týmu snů“ si pak vybere jediného zaměstnance černé pleti. (Netflix)

Recenzie (7)

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle bylo trefné. Takto nějak vypadají teambuildingy u nás ve firmě. Pár nadaných sportovců se tam vždy najde, zbytek je samozřejmě úplně neschopný a pak tu máme neotřelého a neomylného vůdce. skvělá epizoda, která vystihuje dění kancelářských krys. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Micheal sa rozhodne vyzvať na zápas v Basketbale skladníkov a tak sa uskutoční zápas. Prevedenie: Najviac sa mi páčilo, že v období kedy sa to natáčalo sa kľudne mohlo byť rasovo predpojatý a hovoriť, že si berú do teamu černocha lebo sú v tomto športe nadaný. Dnes by ste za podobný výrok išli na šibenicu. Ale opäť bez vážnejšej humornej vsuvky. Viac mi to príde smutné ako vtipné ale som zvedavý kam povedie vzťah Pam a JIma. 45% ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Herec Brian Baumgartner ve skutečnosti trefil 14 košů v řadě, jak prozradil komentář na DVD. Velká část basketbalového zápasu byla improvizovaná. (LUKICKK)
  • Michaelova věta: „Snaž se nevypadat na kurtu moc jako gay,“ byla improvizovaná. Výraz ve tváři Johna Krasinského je upřímný. (LUKICKK)

Reklama

Reklama