Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Režisér štýlových akčných filmov John Singleton prichádza s ďalším drsným a provokatívnym trilerom. Štyria bratia žijú na predmestí Detroitu v zložitom spletenci čiernej a bielej komunity, ktorej členovia sa  stále učia vzájomnému pochopeniu. V dospelosti sa ich cesty rozdelia – traja bratia odídu do mesta a jeden zostane doma a „usadí sa". Ich matka sa stane obeťou lúpežného prepadnutia a jej život neukončí výstrel z pištole. Bobby (Mark Wahlberg), Angel (Tyrese Gibson) a Jack (Garrett Hedlund) sa preto vráti do Detroitu, aby spolu so štvrtým bratom, Jeremiahom (André Benjamin) svoju adoptívnu matku pochovali. Pri tejto príležitosti sa začnú nenápadne zaujímať o to, či išlo skutočne o náhodnú streľbu v supermarkete, ako tvrdí polícia, alebo či matkina smrť súvisí s nie úplne čistým podnikateľskými praktikami. Keď zistí, že policajná verzia má až príliš mnoho dier, začnú po vrahovi pátrať na vlastnú päsť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (323)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Pokud se všichni šmejdi světa rozhodnou vzájemně postřílet, tak jsem ochoten vynaložit úsilí ke zprostředkování finanční sbírky na uhrazení jejich kremace. A pokud na tu palbu seženu lístky se slušným výhledem, tak budu fandit těm neorganizovaným, mezi které patří černobílí bratři Mercerové. Jejich cesta za pomstou je totiž krásně přímočará a kdyby se jednalo o spravedlivě rozhořčené občany platící řádně daně, tak bych jim ještě jednu hvězdu přihodil. ()

ProjectAlice 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme cítiť chuť po pomste ako skoro v žiadnom inom. Štyria bratia, ktorých vychovala ich adoptívna matka nasadzujú vlastné životy aby pomstili jej smrť. Film, ktorý prevalcoval mnoho mafiánskych filmov si určite zaslúži pozornosť. Skvelý herecký výkon Marka Wahlberga, skvelý scenár, soundtrack a napätie. Záver je bohužiaľ poňatý trocha humorne a stráca a tempe a napätí, ale to nič nemení na fakte, že film dokáže zaujať aj náročnejších divákov. 100% ()

Reklama

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Jednoho večera na předměstí Detroitu, byla zastřelena stará žena (Fionnula Flanagan). Na její pohřeb poté, přijíždějí čtyři bratři (Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin, Garrett Hedlund). Čtyři zkažení hoši, která ona kdysi adoptovala a vychovala. Ti se rozdělili ve své pouti životem, ale teď se opět scházejí a chtějí pomstít matčinu smrt. Film o čtyřech drsných, divokých, stylových týpcích, kteří touží po pomstě. A tak si jdou tvrdě a nekompromisně za svým. Vše je propleteno skvělými hláškami a neuvěřitelně povedenými akčními sekvencemi. Navíc chemie mezi bratry funguje dokonale. Tohle navíc ještě vylepšují nadprůměrné herecké výkony. Čtyři bratři prostě není žádný hlubokomyslný film. Je to zkrátka stylová akční pecka s klasickým motivem - pomstou. Těch pár sentimentálních scén mi nevadí. Parádní práce! Čtyři bratři ode mě dostávají, 4 hvězdy. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Celkem slušný béčko s Wahlbergem jako s největším jménem. Celkem mu ty drsnáci a jeden výraz tváře i jdou což se třeba o Cageovi nedá říci. Výborná byla přestřelka u jejich domu , která byla opravdu s(u)yrová. Sice je to hodně naivní a třeba bitka na konci je bezmála bez krve (!?) , ale večer s tím utekl raz dva. ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (14)

  • ¨Slovo "fuck" je ve filmu použito 62krát. (mi-ib)
  • Ve scéně v baru, v němž bratři pijí whiskey, ve skutečnosti pijí koncentrovaný jablečný džus. (mi-ib)

Súvisiace novinky

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (viac)

Reklama

Reklama