Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Morskom svete na Floride sa práve pripravuje slávnostné otvorenie nového „Podmorského kráľovstva“, kde pracujú Michael (Dennis Quaid) a Sean (John Putch), synovia amitského policajného šéfa Martina Brodyho. Sieť priehľadných tunelov sa rozprestiera v celej lagúne a ponúka návštevníkom možnosť vidieť exotický podmorský svet na vlastné oči. Okrem toho je pripravená skvelá šou na vodných lyžiach a množstvo ďalších prekvapení. Je tu však ešte jedno prekvapenie, Nepozvaný hosť - malý žralok... Zamestnanci chcú mláďa vychovávať pod svojím dohľadom. Takmer súčasne sa však nájde telo muža, ktoré prezrádza, že cez porušenú morskú bránu, ktorá oddeľuje šíre more od morského parku, prenikol ďalší, oveľa väčší biely žralok. Od tohto okamžiku ide o život všetkých návštevníkov... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (257)

baruss

všetky recenzie používateľa

Raspberry Award (Maliny) : 1984 : NOMINÁCIE (5) : Najhorší film, Najhorší herec VR - Louis Gossett Jr., Najhoršia réžia - Joe Alves, Najhorší scenár - Richard Matheson, Carl Gottlieb, Guerdon Trueblood, Najhorší nový herecký objav - "Cindy and Sandy (Škrikajúce Delfíny)". ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Veľká škoda! Čeľuste s poradovým číslom tri mali našliapnuté na najvyšší a najkrvavejší bodycount. Dej sa odohráva vo vodnom parku, kde sa to len hemží aquabelami, vodnými lyžiarmi a hordami návštevníkov pohybujúcimi sa v lukratívnych akváriových priestoroch. Ale kdeže, ono to musí byť mainstream a dovolené je zožrať maximálne piatich ľudí. Okrem toho žraločí konzument tu predstavuje jedno gigantické nemehlo s dvomi motorickými schopnosťami otvoriť tlamu a vyšpúliť zuby. Perličkou zostáva ten najšialenejší trojrozmerný efekt. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv se název zdá velmi zajímaví,tento film zkrátka neměl být nikdy natočen.Herci trapní. Žralok trapný(a velký),konec naprosto nesmyslný. CHtěl jsem dát jednu hvězdičku za delfíny,ale když jsem si vzpomněl na toho nakresleného žraloka,který prorazí sklo nemohl jsem jinak. A to se to jmenuje 3-D. Strašné. ()

DominikV 

všetky recenzie používateľa

Jako velký fanoušek Čelistí bych to neměl říkat, ale i přesto, že je to špatný film, se na to někdy rád podívám. A ve finální scéně když žralok prorazí sklo vypadá jako namalovaný, když ani nehýbe ocasem. A když jsem psal u dvojky že chybí účas Richarda Dreyfusse a Stevena Spielberga, tak tady výrazně chybí nejen to, ale i Roy Scheider. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Bílý lidožrout si to z Amity namířil rovnou na Floridu do podmořského parku, aby tu našel a zabil Brodyho dospělého syna... Tomu říkám drastický úpadek kdysi slavné filmové značky. Třetí díl se nesmyslně honosí termínem 3D, takže si můžeme vychutnat rozmazaný obraz a každou chvíli do záběru seroucí se ukousnuté nohy, rybí hlavy nebo makety ponorky. Žralok je tu tentokrát mimořádně hnusný a umělý až hanba. Poslední tečkou je absence postavy Brodyho a Williamsovy hudby, díky nimž nezůstal z původního filmu kámen na kameni. V té době ale nikdo netušil, že přijde ještě čtyřka... ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (6)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 10. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (martin1m2)
  • Film se natáčel v Orlandu na Floridě od 15. června 1982 do 22. ledna 1983. (rafix)
  • Třetí Čelisti byly nominovány hned na osm anticen Zlatá malina. (WolfR)

Reklama

Reklama