Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď veliteľ špeciálnych jednotiek Marshall Lawson (Steven Seagal) stratí pri chladnokrvnom a zdanlivo náhodnom útoku všetkých svojich mužov, považuje za svoju svätú povinnosť osobne prešetriť pozadie týchto brutálnych jatiek. Pri svojom pátraní zakrátko narazí na vojenskú operáciu CTX Majestic, ktorá podlieha takému vysokému stupňu utajenia, že sa armáda, aby jej existenciu a priebeh uchránila aj naďalej, rozhodne Lawsona urýchlene odstrániť! On je však neúprosný, a púšťa sa do nemilosrdného a nerovného boja proti organizovanému drogovému obchodu, ktorý zrejme tajne riadi ktosi priamo zvnútra armády! (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Při závěrečné scéně, kdy se Seagal pere s tou pěkně nazlobenou kočičkou na ostří nože, si povšimněte, že jí řízne přes pravé prso (hrudník) a hned v další sekvenci je to samé, ale na levé straně! Takto je to ještě jednou zopakované o chvíli později v dalším záběru (vypadá to jako by stála naproti zrcadlu, potíž je v tom, že tam žádné není!). (Rodriguez)

Reklama

Reklama