Reklama

Reklama

Z lásky k dieťaťu

(TV film)
  • Kanada For the Love of a Child

Obsahy(1)

Fascinujúci príbeh dvoch úspešných herečiek, ktoré sa rozhodli založiť centrum pre podporu opustených a zneužívaných detí. A teraz spoločne sledujú snahu ich zástupkyne Anny, ktorá po núdzovom volaní malého Jacoba Flethcera nemala veľa možností. Vlastne mala iba jednu možnosť. Vziať chlapca z područia násilníckeho otca a poskytnúť mu kvalitnú starostlivosť a bezpečie. Tak to bolo aj s Jacobom Fletcherom. Tento chlapec už nevidel iné východisko, ako uniknúť z pekla svojho zúrivého násilníckeho otca, ako zavolať na linku záchrany. Ako jeden z mnohých našiel útočisko v centre pre zneužívaných, aby dostal to, po čom túžia všetky deti: lásku... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

wufik

wufik (hodnotenie, recenzie)

Tady nelze dát než plný počet bodů. Příběh je ukázaný v celé svojí krutosti. Myslela jsem si zpočátku, že u Jacoba půjde jen o pár facek, ale bylo hrozný vidět, čeho jsou dospělí schopní na malých dětech. 

marko66

marko66 (hodnotenie, recenzie)

Film ktorý rozpráva dva príbehy,jeden z minulosti ako vlastne vznikla nadácia pomoc dětom,a druhý z prítomnosti kde sa odohráva príbeh týraného chlapca,ide o film založený na skutočnej udalosti ale aj tak film nič poriadne neponúka,žiadne napatie,dej nieje špatný ale myslím si že réžisér riadne zaspal,davam 2* za Peri Gilpin a zato že je to inšpirované príbehom zo života

Reklama

Reklama