Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paris Hiltonová ako krásna a bohatá Victoria je hlavou dievčenského spolku Gamma Gamma, najelitnejšieho klubu študentiek v Miami. Členkami spolku sa môžu stať len adeptky, ktoré schváli Victoria. Keď časopis FHM zvolí dievčatá z Gamma Gamma za najkrajšie ženy krajiny, Victoria chce publicitu využiť a dohodne fotenie pre jeden z najpopulárnejších pánskych časopisov. Fotenie sa blíži a vyjde najavo, že namiesto získania slávy pre spolok chce Victoria zhrabnúť popularitu len pre seba. A čo sa stane, keď sa členstvo v klube pokúsi získať skupina dievčat, ktoré podľa Victorie vôbec nie sú vhodné? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (156)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tejto veci by nepomohlo ani keby Paris Hilton bola v celom filme nahá! Je to jeden neskutočný odpad kinematografie, dal by sa zaradiť medzi to najhoršie, čo kedy v histórii vzniklo. Nebolo tam nič skvelé, naopak všetko katastrofálne, nebudem menovať, čo konkrétne, lebo sa tam hľadá ťažko vôbec jeden normálny dialóg, názor, dejová časť. Jeden veľký omyl a nezmysel, za ktorý nech si dajú tvorcovia a účinkujúci minimálne jednu facku! Mám doma veľa filmov a seriálov na nosičoch, ale toto odmietam si nahrať už len z princípu, že najbrutálnejší odpad nepodporím ani pošpinením nosiča. Bola to snaha o uvedenie jednej slečny, ktorá zlyhala. Moje hodnotenie vypovedá názvu filmu, aká náhoda - Trhni si! Možno je na toto škoda slov, ale nechcem aby sa s tým niekto niekedy trápil, tým že by to vzhliadol, nehovoriac, že u nás to vysielala jedná komerčná televízia. Aj keď sa snažím veci dopozerať dokonca alebo aspoň vidieť niečo podstatné, aby som film ohodnotil, nedokázal som to ani ja dopozerať do konca! Nikdy nikdy viac! V USA sa môžu hanbiť, niektorým ľuďom by po tomto počine mali úplne zakázať kinematografiu a aj iné veci! Stoka, hnoj, odpad! ()

anli odpad!

všetky recenzie používateľa

Pry ma jit o sexy komedii-sexy ztelesnuje asi Paris Hilton,ktera vubec,ale vubec neumi hrat a vtipna rozhodne neni a nikdo jiny z "hercu"take ne,takze nejde vlastne ani o komedii.Jde o usmolenou teenegerovskou usmudlaninu,kde podle meho nebyl ani scenar a vse se vymyslelo na place.To same plati i o rezii,takze koukat na to doporucuji jen ve znacne podrousenem stavu,nebo za trest.Jasna a cista nula. ()

Reklama

kreion odpad!

všetky recenzie používateľa

WARNING***ACHTUNG****POZOR! NEBEZPEČENSTVO ODUMIERANIA MOZGOVÝCH BUNIEK. Tento fekalistický film je taká vestibulum vaginae že som si mal chuť vraziť klinec do oka. To ten film natočila za vreckové od otecka? Primítvny humor ktorý zaboduje u detí do 3 rokov a u ostatných iba pod IQ 80 bodov (alebo nad 10 pív). Alebo to bol možno len pokus o najhorší film všetkých čias (pri nej sú aj filmy od Uwe Bolla totálne intelektuálne perly). Hodnotenie: derivácia konštanty ()

Dado odpad!

všetky recenzie používateľa

Veď už ten poster je neskutočne odpudzujúci, ale pokiaľ sa i napriek dostanete akýmkoľvek spôsobom (ja za to môžem ďakovať mladšej sestre) k tomuto slušnými slovami neopísateľnému produktu, úprimne vás ľutujem. Som veľmi rád, že si nepamätám dátum, kedy som tento "film" videl, lebo v ten deň som spoznal absolútne dno filmového priemyslu. (0%) ()

Cucina_Rc 

všetky recenzie používateľa

Typická ukázka toho, když máte peněz tolik, že byste je mohli přehazovat vidlema, můžete všechno. Třeba si i umanout, že si zahrajete ve "filmu". Bohužel musím konstatovat, že jaká je Paris "zpěvačka", taková je i "herečka". Tahle slečna mimo toho, že se umí parádně nakrucovat na molech a věčně dělat ostudu jménu Hilton, bohužel nic jiného neumí. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)
  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)

Reklama

Reklama