Reklama

Reklama

Dokonalá partia

  • Slovensko Svadobné trapasy (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellisová (Debra Messingová) hľadá toho pravého muža. Má však pomerne veľa požiadaviek - musí byť inteligentný, spoločenský, elegantný, zdvorilý, ochotný cestovať... a vlastniť smoking! Nebolo by to tak nutné, keby jej rozmaznaná nevlastná sestra Amy (Amy Adamsová) nemala svadbu, na ktorej sa ako svedok zúčastní aj Katin bývalý priateľ, priťažlivý Jeffrey (Jeremy Sheffield). A Kat by mu rada dokázala, že bez neho sa má omnoho lepšie. Podarí sa jej vyriešiť problém s pánskym garde? Dopadne všetko tak, ako si predstavovala? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická romantická komédia akých sú už stovky, ale aj tak ma to celkom bavilo. Občas treba aj nejaký oddychový film, pri ktorom netreba rozmýšľať nad zmyslom každej scény alebo dialógu. Takže na prestriedanie rôznych drám a mysterióznych filmov celkom fajn. Aj keď to bolo celé dosť predvídateľné až od úplného začiatku, miestami to dokázalo prekvapiť jemnými zvratmi v deji - ale bola to opäť tá tradičná zápletka klamstiev a zrady vo vzťahoch (v tomto prípade nielen partnerských, ale aj rodinných). Aspoň že na Debru a Amy sa tak dobre pozeralo - normálne sa mi miestami zdalo ako keby boli naozaj sestry. ()

Judy24 

všetky recenzie používateľa

Bylo to překvapivě lepší, než jsem čekala. Denmot Mulroney je vážně fešák, jeho pohledy utáhnou půlku scén samy, ale Debra Messing to překvapivě taky docela zvládá, vše tak hezky plyne. Pár "příběhových zakopnutí" mi ve filmu sedělo a líbilo se. Trošku mi připadalo, že se jednotlivé postavy střídají ve stupidním chování. Začíná Kat, Jeffrey je celou dobu a na konci to na sebe vezmou Amy a její manžel. Ale co no, člověk si od toho nesmí moc slibovat. Je to holt lehce nadprůměrná romantická komedie a nic víc. ()

Reklama

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

Erinien 

všetky recenzie používateľa

Že jsou čtyři hvězdičky trochu moc? Asi ano, ale tři a půl hvězdičky tu nemáme a ratingu filmu to neuškodí. Je to romanťák, klišovitý romanťák, je to příběh který se nikdy nestane, ale co je pro mě důležité, cítila jsem chemii mezi herci a film si do dnes pamatuju. Dokonce jsem i na chvíli podlehla vyhledávání na youtube a písničku Sway budu mít navždy spojenou s pořádným dupnutím na nohu. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

A taková to mohla být přinejmenším slušná romantická komedie (Debře Messing jedna ze sudiček předeslala cítit se v podobných rolích jako ryba ve vodě), kdyby jeden z ústřední dvojice nekandidoval na česné předsednictví v klubu solných sloupů (Debru Messing jsem již chválil, takže můžete hádat, koho se předešlá výtka týkala) a kdyby se příběh a jeho ztvárnění každou další minutou čím dál více nepřibližoval povídkám jisté paní, světu známé jako Rosamunde Pilcher. Takhle jenom další z řady „pásových“ rom-comů, který u žádného z účastněných nebude zaujímat čestné místo na jejich soukromém chodníku slávy. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)
  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené