Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (208)

Godhaj 

všetky recenzie používateľa

,,No, hlavně, ať dědek nemá prostatu.“ Nemůžu říct, že by tento díl byl horší, než ten předchozí. Je totiž úplně stejně k uzoufání. Příběh omílá stále jedno a to samé a humor je toho nejjednoduššího typu, ale aspoň není fekální. Únosci jsou hloupí a nové, ale i staré tváře policistů nemají co hrát a tak se většinou jen nepřítomně culí a zubí. A dívat se, jak si půl stopáže užívají dovolenou v Miami je stejně zábavné, jako promítání sousedovic home videa. ()

wosho 

všetky recenzie používateľa

Je to tak, Steven Guttenberg asi věděl proč se o další díly nemá zajímat a hrát v nich. Ikdyž scénaristé mají skoro stejnou partu těch super policistů, nápady jim pro ně už dočista došli a na jeden podařený gag mají tucet trapných forku. Poslední díly jsou jen dojení starší krávy, která ještě nějaký ten litřík mlíka (dolaru) je schopná dát. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tenhle díl jsem nikdy moc neměl rád. Už tu není Mahoney a bez něj je to takové nudné. Ostatní postavy nemají pomoc místo, jsou jen vedlejší, aby se do popředí naplno dostali Lassard a Harris. Ti, co je máte nejradši, jsou tu jen proto, aby bylo vidět, že je to pořád jedna série, a aby byl divák rád, že pořád sleduje jednu sérii. Příběh je celkem nudný. ()

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Ťažko sa mi to vraví, ale je to o chlp lepšie ako predošlá mučivá časť, kde som skoro pozvracal čisto nový koberec. Ešte že som sa pohotovo napil kokakoly a nános v mojom krku okamžite spláchol naspäť dole. Vtipné to síce bolo, no asi tak dlho ako má dĺžku priemerná mp3 pesnička. Pre optimistov je to dosť krátke, ja viem... 45% ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)
  • Proctor (Lance Kinsey) si v baru poroučí dva drinky s paraplátky pro sebe a Harrise (G. W. Bailey). Barmanka mu je podává očividně bez paraplátek, v dalším záběru je ale z drinků vyndává a olizuje. (Dvojirakri)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama