Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak po takové nijaké čtyřce mi pětka přišla o něco svěžejší a zábavnější i když platí, že vtipy už se dost opakují, ale je tu aspoň pár zapamatovatelných scén a nejvíc tentokrát boduje Lassard. Akční finále je pak trochu okopírované z trojky, ale opět celkem zručně natočené. Ve finále z toho tak vychází poslední koukatelný díl před slabou šestkou a ultra dementní sedmičkou. Škoda, že to tu celé neskončilo.55% ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Policajná akadémia sa piaty krát stretáva na Miami kde má byť comandant Lassard vyznamenaný ako najlepší veliteľ desaťročia. Kapitán Harris nesmie chýbať, aby sa dostal na jeho miesto posiela ho do dôchodku. Už cestou na miesto konania sa spúšťa kaskáda bláznivých nehôd, vďaka ktorým sa do celej akcie zapletie skupina zlodejov diamantov ukrývajúcich svoj lup v kamere. Žiaľ Mahonyho nahrádza Lassardov synovec Nick, ktorý však nedosahuje jeho úroveň. Takže to musí zachraňovať Harris/Proctor a Lassard. Celkovo tak mierne nadpriemerná zábava. 60% ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Další z nepovedených dílů policejní akademie, sice jsou ve filmu tu a tam vtipný scény, ale rozhodně to nedostačuje na to aby to dokázalo zabavit a to se ještě podařený vtipy střídaj s pěknýma trapárnama, ale zase se musí nechat, že i v patým díle se objevujou pořád ti samí herci, i když s každým dalším dílem jich je míň a míň a to se moc často nevidí, ale na kvalitě to filmu nepřidá ()

Melies 

všetky recenzie používateľa

4 / 10 Nebyť toho, že ma takýto infantilný druh humoru zvláštnym spôsobom priťahuje, dal by som ešte menej, ako tie smutné dve hviedzičky. Spolu so sympatickým Stevenom Guttenbergom sa totiž z celej série nevytratil len sympatický seržant Mahoney, ale (a to je najhoršie) aj humor. Nevravím, párkrát sa zasmejete, hlavne vďaka extrémne neschopným lupičom s extrémne zlým, no o to zábavnejším, dabingom (bez neho ani ranu!), ale väčšinou nepôjde o smiech úprimný, ale skôr škodoradostný - smiech na úkor tvorcov, ktorý nevedia vymyslieť nič nové a ktorý klesajú a klesajú na samotné dno. ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Tak tu už citeľne chyba Mahoney a Zed. Vo štvrtom pokračovaní to už bolo dosť biedne, ale tam boli aspoň spomínaný herci, ktorý ešte ako tak pobavili. Nové postavy, akými bola banda zlodejských tupcov nebola vôbec vtipná. Vo filme ťažko nájsť scény, ktoré by pobavili, no tých trápnych a nudných tu bolo na rozdávanie. /30%/ ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 14 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Když Tony (Rene Auberjonois) pátrá po Lassardovi (George Gaynes) a uvidí ho u hotelu, vyprskne přitom svoje pití na přední sklo auta. Při dalším záběru na auto je však sklo čisté. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené