Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Walter Fielding Jr. (Tom Hanks) je úspešný právnik a daňový poradca. Všetko, čo zarobí, však dokáže prehýriť jeho rozmarný otec (Douglass Watson). A tak Walter žije s čerstvo rozvedenou huslistkou Annou Crowley-Beissartovou (Shelley Longová) v dome jej bývalého manžela – dirigenta Maxa Beissarta (Alexander Godunov). Max sa vracia z turné a Walterovi s Annou nezostane nič iné, ako si hľadať nový domov. Vďaka „výhodnej“ kúpe, sprostredkovanej priateľom Jackom Schnittmanom (Josh Mostel), kúpia na prvý pohľad krásny a priestranný dom. Opak je však pravda. Na čokoľvek siahnu, exploduje, zrúti sa, v najlepšom prípade iba nefunguje. Pôvodne zamýšľané drobné úpravy sa menia na väčšie, až nakoniec musia urobiť generálnu rekonštrukciu. Skrátka – dom za všetky peniaze. Po štyroch mesiacoch je parta budovateľov – dohodená po známosti – v najlepšom. Obom hrdinom už tečú nervy a ich pôvodne nežný vzťah sa mení na utrpenie. Situácia sa skomplikuje, keď Anna hľadá útechu u svojho ex manžela, ktorý si ju chce silou-mocou získať späť... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (123)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Dom za všetky peniaze je film, ktorý mi celý čas unikal. Sem tam som nejaké kúsky z neho videl keď to bežalo v telke, no dostal som sa k nemu až teraz. Okrem toho, že tu hrá Tom Hanks a produkuje to Steven Spielberg ma zaujal aj bežný príbeh zo života, ktorý mi pripomenul vlastnú prerábku bytu. Prejdime, ale k filmu. Tom Hanks s jeho priateľkou hľadajú bývanie a naskytne sa im priestorovo luxusný dom za výhodnú cenu. Avšak každá výhodná ponuka je niečím podozrivá a postupne sa im celý dom začne sypať na hlavu ako domček s karát a s menších oprav je zrazu kompletná rekonštrukcia domu. Zhrnuté a podčiarknuté, je to skvelo zahrané, zábavne, hravé a navyše je to krátke, takže to moc nenudí. Určite odporúčam aj skvelý slovenský dabing a hlavne odporúčam tým, ktorí už majú úspešne vlastnú prerábku za sebou. 75% - 4* ()

Standey 

všetky recenzie používateľa

"Vy tady testujete rakety?" Parádní oddychovka. Při sledování této komedie si uvědomíte jak ošidná může být koupě nemovitosti a pokud toužíte po hodinu a půl dlouhém nepřetržitém záchvatu smíchu, tak Money Pit je zaručený recept. Mladičký Tom Hanks má úchvatný komediální talent a v tomhle filmu se mohl opravdu vyřádit. Dům za všechny peníze je klasická komedie osmdesátých let a ty jak známo byli opravdu kvalitní. ()

Reklama

Kxxx 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je prostě klasa s Tomem, zlatý 80's. Smála jsem se nahlas, brečela smíchy a nevycházela jsem z údivu. Co se přihodí když koupíte královský dům za pár babek :-) Úžasná scéna, když se propadne vana o patro níž, když se zřítí komín, když ho pohltí koberec a když dojde na "Jestli si s ním spala, mně to nebude vadit. Hlavně mi to řekni." - "Tak jo, spala jsem s ním." - "Ty děvko!" To se zkrátka děje při každé rekonstrukci. :-) ()

micky99 

všetky recenzie používateľa

Úžasná komédia s ešte úžasnejším Hanksom. Jeho komediálne vlohy sa v tomto filme prejavujú skutočne úžasne. Miestami psychicky na dne ( pád vane ), miestami s anglickým kľudom ( pád komína ) brané situácie, robia s tejto komédie úžasnú podívanú. U mňa skvelé. P.S.: „ Kedy to bude hotové?“ - „ Za tri týždne.“ ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Všude dobře, doma nejhůř. Ty nejvíc akční scény mi trochu připomínaly velký úklid u mě doma. Obdivovala jsem Waltera a Annu, že to nevzdali. Já být na jejich místě, už ve dvacáté minutě ten pekelný dům sejmu plamenometem, spáleniště posypu solí a zazpívám nad ním komickou píseň. Takhle jsem se jen smála jako blázen. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (4)

  • V roce 2016 byl dům, který sloužil štábu k natáčení, ke koupi za přibližně 6 milionů amerických dolarů. (SONY_)
  • Natáčelo se od 23. dubna do 11. července 1985 na Floridě a v New Yorku. (Varan)
  • Ve filmu se dvakrát objevila, v té době velmi slavná, americká glam metalová kapela White Lion. Poprvé na zkoušce, kde si postava Toma Hankse přijde půjčit peníze. Podruhé, když na konci hrají hlavním představitelům na svatbě spolu s orchestrem. (Frank.Magnus)

Reklama

Reklama