Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kto je späť? Predsa hlavička Mahoney (Steve Guttenberg), mohutný Hightower (Bubba Smith), strelec Tackleberry (David Graf), bláznivý Zed (Bobcat Goldthwait), imitátor Jones (Michael Winslow), dračica Callahanová (Leslie Easterbrooková), nesmelá Hooksová (Marion Ramseyová) a ďalší ich kolegovia, hrdinovia úspešnej série amerických policajných komédií. Tentoraz sa musia postaviť ďalšej výzve, pred ktorú ich postaví ich veliteľ Lassard (George Gaynes). Tou výzvou je program nazvaný C.O.P., ktorý sa má stať zlatým klincom Lassardovej kariéry, skôr ako policajt telom i dušou odíde do dôchodku. Myšlienka celej akcie je prostá: Jediná cesta, ako sa vysporiadať s pouličnou zločinnosťou, je angažovať prostého občana. Lassard teda privedie vybraných dobrovoľníkov na policajnú akadémiu, kde sa budú trénovať v technikách sebaobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policajtov. Skupina určená na výcvik je samozrejme viac ako len rôznorodá. Nachádzajú sa v nej ľudia  rôzneho veku, odlišnej etnickej skupiny a sú schopní všetkého. Aj tentoraz má však Lassard proti sebe  silného nepriateľa. Je ním starý známy poručík Harris. Zatiaľ, kým Lassard odíde, aby sa zúčastnil výročného zjazdu policajných náčelníkov, na akadémii prevezme  velenie Harris a celkom zámerne  začne Lassardovi projekt sabotovať. Podľa Harrisových inštrukcií a príkazov sú nadšení obrancovia spravodlivosti cvičení smerom, ktorý vedie ku katastrofálnym  a  zároveň  komickým výsledkom. Harris spokojne dúfa, že Lassardov program  skončí krachom. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (210)

sud 

všetky recenzie používateľa

Čtyřka se mi po letech nezdá vůbec zlá, jak jsem se domníval. Konečně se vrátil poručík Harris, Zed je v tomto díle nejlepší, Callahanová nejvíc k sežrání a ta militantní babka nemá chybu. Jenom by se nemusely opakovat ty scény na ruby (Feklerova žena). Mahoney se tu nejen moc neobjevuje a nakonec v objetí krásné Sharon Stoneové odletí horkovzdušným balónem pryč. 60%. ()

Davis81 

všetky recenzie používateľa

Sérii jsem viděl několikrát, před mnoha lety....v cz....nyní v originále, je to o mnoho vtipnější než s dabingem....ostatně můj názor na dabing všeobecně je negativní...stejně tak je negativní názor na tento díl....není vtipný, používá jen repliky s předchozích dílů....u jedničky jsem se fakt smál, u dvojky a trojky vcelku taky...tady ne.... ()

Reklama

soukyd33 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát se policie pokusí spolupracovat s občany, a to pomocí nového programu C.O.P. Hlášky jsou opět super, a i tento díl má co nabídnout. Harris, i jeho pomocník, opět rozjedou show. Mahony zde opět nechybí, a opět se drží laťku vysoko. Film poměrně rychle uteče. Hodnocení je průměrné u všeho. Poznámka: Poslední scéna je dojemná, a spojena s policejní akademií. Hvězdiček 3 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

„Policajná akadémia“ bola americkým, komediálnym fenoménom osemdesiatých rokov minulého storočia. Diely, ktoré boli natočené v tejto dekáde možno považovať za celkom podarené, oddychové filmy. Jednoduchý scenár, jednoduchý humor. Švihák Mahoney; pištoľník Tackleberry; vnadná Callahanová; malá, zakríknutá Hooksová; urastený černoch Hightower; krpatý Sweetchuck; imitátor Jones; bláznivý punkáč Zed; ich veliteľ Lassard; nepríjemný kapitán Harris a jeho poskok Proctor ma ešte aj vo štvrtej časti dokázali pobaviť. No a ku tomu príjemný bonus v podobe hviezdnej Sharon Stone. To ma potešilo najviac. *** ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Velitel Lassard má další nápad, jak přiblížit policii (a tím i své kadety) veřejnosti. Vytvoří speciální program C.O.P (citizens on patrol), který umožní začlenit obyvatele města po krátkém výcviku do občanských patrol, které budou ve spolupráci s policií potírat kriminalitu. I když se nápad zprvu neukazuje příliš dobrým (zvlášť při snaze kapitána Harrise), brzy se občanské patroly osvědčí ... A klesáme a klesáme - tady si patrně tvůrci vzali příklad z nedávné historie i u nás, jestli si dobře vzpomínám, tak se těmto patrolám u nás říkalo pomocník VB (aka udavač do každé rodiny). No nic, vtipy (několikrát opakované) už nejsou vtipné vůbec (to by bylo aby si Marion Ramsey nevyzkoušela svůj pidihlásek (i v českém dabingu) a Bubba Smith svoji sílu), takže se ani nedivím, že někteří herci to po tomto filmu z celou sérií radši zabalili (Steve Guttenberg, Bob Goldthwait - a dobře udělali). Závěrečná honička (která v každém díle musí "trumfnout" tu předchozí) s balóny a historickými letadly je sama o sobě na odpad! ... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (15)

  • Skateboardista Tony Hawk prozradil, že toto byla jediná práce, ze které byl vyhozen. Hawk byl coby kaskadérský dublér Davida Spadea (Kyle) nahrazen kvůli svojí výšce. (HellFire)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 28,1 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama