Reklama

Reklama

Partia kamarátov – George Thurman (Benjamin King), Daniel Roenick (Devon Sawa), Packer Ellison (Ian Virgo) a Troy Riley (Andrew Keegan) – márne hľadá pravú lásku. Počas spoločnej dovolenky na horách sa Daniel pri nehode na lyžiarskej zjazdovke zoznámi s pôvabnou mladou ženou, Lindsay Culverovou (Amanda Detmerová). Jeho priatelia si z toho vyvodia záver, že ide o osudové stretnutie a ich samých môže podobné šťastie stretnúť iba za podobne extrémnych okolností. Vymýšľajú preto dômyselné pasce na objekty svojej túžby. Kýžený výsledok sa im, bohužiaľ, nepodarí dosiahnuť. Vymyslia si teda úplne nový plán – fingovaný únos. Nevedia, že únoscovia na čele s bláznivým Marshallom Jacksonom (Meat Loaf), ktorých si najali, sú bývalí trestanci a majú celkom iné úmysly. Netrvá dlho a situácia sa im vymkne z rúk. Partia priateľov sa snaží zo všetkých síl unesené dievčatá zachrániť a súčasne aj uniknúť polícii. Podarí sa im nakoniec v tejto extrémnej situácii nájsť pravú lásku? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (33)

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Tento film jedno popoludnie bežal v telke. Najprv sa mi to nechcelo pozerať, pretože nemám rád spojenie "romantický film". Ale nakoniec ma táto komédia prekvapila a ja som sa pri nej slušne bavil. Aj keď sa sem-tam nevyhnete pocitu trápnosti pri niektorých scénkach, je to film minimálne dobrý. Dokonca to má aj pekný dej okorenený trochou prekombinovanosti. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Táto takzvaná romantická komédia znela vďaka svojmu zvratu trochu sľubne. Avšak nebolo. Film je dosť fádny a humor je ďaleko od toho ,čo si predstavujem. Herci a herečky sa snažili zo všetkých síl, no tento film nedokázali zachrániť, aj keby podali výkony hodné Oscara. Je pravda, že film je v niektorých bodoch zaujímavý, ale celkovo nebol urobený dobre. 3/10 ()

Reklama

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som ani nemal v plane pozerať tento film, ale sestra si ho chcela pozrieť a mne sa nechcelo vstávať z gauča. :) Ale Rande v ťažkostiach ma celkom milo prekvapilo. Samozrejme, že to nie je vôbec film, ktorý by mal nejakú intelektuálnu hodnotu, má iba jednu jedinú funkciu - pobaviť. Musím sa priznať, že som sa počas filmu zasmial len raz, zvyšok filmu som sa ani len neusmial, ale myslím, že to predsa len bolo v celku pozerateľné. A ocenil som najmä to, že z toho obrovského množstva klišovitých (snáď správne skloňujem "klišé") situácií sa väčšina skončí úplne inak, ako by človek očakával. Dal by som 2x*, ale za netradičné vyústenie týchto situácii pridávam jednu bonusovú hviezdičku. ()

fruitixx 

všetky recenzie používateľa

Naprosto originální film, který zdaleka předčil mé očekávání teenagerovského amerického braku. Nic si totiž neplánujte, říká jedna trošku přehnaná zápletka s únosem, která se dá brát jen ilustrativně, ale jinak se do filmu perfektně hodí. Protože jinak celkový děj se střihem a nadčasovými obrázky, u kterých jsem se navíc fakt pobavil, je špičkový. Prostě - jak složité můžou být jednoduché věci a naopak. Nic pro zakomplexované lidi, pozor totiž aby jste se neuviděli. :) ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

I když samotný námět zaváněl nadějnou romantickou komedií, tak tvůrcům se namísto toho povedlo udělat průměrnou a místy až podprůměrnou a navíc nepěkně tuctovou záležitost, kde je vedle režie dalším kamenem úrazu také herecké obsazení. Film má sice jen slabou hodinu a půl, ale i přesto jsem se v závěrečné půlhodince docela nudil, avšak únos a následné osvobozování celkem ušlo. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama