Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina cestuje do Los Angeles, kde je jmenován šéfem detektivního oddělení policie Forest Fulton. Ve svém novém úřadě má jediný zájem - zabránit odhalení tajemství krvavých vražd, spáchaných jeho vlastní ženou. (Hans.)

Recenzie (4)

70s80s90s 

všetky recenzie používateľa

Nadrzana psychopaticka furia, ktora vrazdi ludi a clenov rodiny. Tupy scenar a postavy. Scenou s potkanom a vedrom sa inspirovali aj vo filme Rychlo a zbesilo 2, kde pouzili totoznu praktiku..no bez finalneho konca. Celkovo je film podobny Dentistovi ci Stepfatherovi s napinavou hudbou a zvukovymi efektami. Milovnikom zanru urcite odporucam. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Celkom úsmevný hororík typu "Stepfather", čiže jeho hlavnou témou je family terror. Rodinka sa presťahuje do nového domu a do iného mesta, pretože otecko musí kryť svoju vraždiacu psychotickú ženušku. Tá terorizuje svoju rodinu (najviac si to vždy odskáče dcéra) a vo vraždení s radosťou pokračuje. A o tom to je. Mordov je dostatok a aj keď nie sú nejako extra krvavé, sú dostatočne nápadité a občas dokážu prekvapiť (potešila krysa, hrniec a zapaľovač - klasika), poniektoré som vlastne ani nečakal. Zaujal ma aj výber hlavnej záporáčky, proste škaredá, zakomplexovaná a nesympatická mrcha ako má byť. Fajnový záver to zvyšuje na spokojnú trojku. ()

Reklama

Reklama