Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina cestuje do Los Angeles, kde je jmenován šéfem detektivního oddělení policie Forest Fulton. Ve svém novém úřadě má jediný zájem - zabránit odhalení tajemství krvavých vražd, spáchaných jeho vlastní ženou. (Hans.)

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Celkom úsmevný hororík typu "Stepfather", čiže jeho hlavnou témou je family terror. Rodinka sa presťahuje do nového domu a do iného mesta, pretože otecko musí kryť svoju vraždiacu psychotickú ženušku. Tá terorizuje svoju rodinu (najviac si to vždy odskáče dcéra) a vo vraždení s radosťou pokračuje. A o tom to je. Mordov je dostatok a aj keď nie sú nejako extra krvavé, sú dostatočne nápadité a občas dokážu prekvapiť (potešila krysa, hrniec a zapaľovač - klasika), poniektoré som vlastne ani nečakal. Zaujal ma aj výber hlavnej záporáčky, proste škaredá, zakomplexovaná a nesympatická mrcha ako má byť. Fajnový záver to zvyšuje na spokojnú trojku. ()

70s80s90s 

všetky recenzie používateľa

Nadrzana psychopaticka furia, ktora vrazdi ludi a clenov rodiny. Tupy scenar a postavy. Scenou s potkanom a vedrom sa inspirovali aj vo filme Rychlo a zbesilo 2, kde pouzili totoznu praktiku..no bez finalneho konca. Celkovo je film podobny Dentistovi ci Stepfatherovi s napinavou hudbou a zvukovymi efektami. Milovnikom zanru urcite odporucam. ()

Reklama

Reklama