Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sympatickej moletky s prebytkom kilogramov, ale aj lásky vo svojom srdci, ktorým si získa náklonnosť každého vo svojom okolí. Získa si i lásku krásneho Orestesa, o ktorom vždy len snívala, ale nikdy si ho nedokázala predstaviť po svojom boku. Valentina bojuje za spravodlivosť, chce objasniť smrť svojich rodičov a dostať naspäť dedičstvo, ktoré jej patrí, aj keď to môže ohroziť jej vzťah s Orestesom. Raz, keď dosiahne svoj cieľ, nevzdá sa, pokiaľ nezíska svoju lásku späť. (STV)

(viac)

Recenzie (135)

Ajinka126 odpad!

všetky recenzie používateľa

:-D ty jo, tak nevím, zda jsem se u nějaké parodie nasmála tolik jako u tohoto trapasu :-D to snad nemysleli vážně?!.. To je jen parodie na romantický seriál. Tam nebylo nic správně, nic normálně, na nic se nedalo dívat, jen jste mohli ležet a válet se smíchy, pokud jste zrovna nebrečeli zoufalstvím. Tohle je daleko, daleko za ODPADEM! ()

bax odpad!

všetky recenzie používateľa

Túto telenovelu sledovávala kedysi dávno moja sestra a tak bolo jasné, že niekedy si ju budem musieť chtiac-nechtiac pozrieť ň. Aj keď som videl asi len 5 dielov a aj to len čiastočne stačilo mi to na to, aby som si spravil obraz o tomto "diele". Táto telenovela stelesňuje snáď všetko, čo na telenovelách nemám rád - sústavné kričania, hrozné výkony hercov, strašne jednoduchá dejová línia, ktorá je navyše u väčšiny telenoviel rovnaké. Proste najhoršia adaptácia príbehu o škaredom káčatku, ktorú som videl. ()

Reklama

Pfff odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je extrém! Kam se hrabe Esmeralda! tohle je to jblbější co jsem kdy viděla! Vážně mi připaá, že jediné o co tu jde jsou kozy! a ještě k tomu umělý! No a ten dabing! Ta jedna uječená čenovlasá holka! To mě přivádí k šílenství! Když jí slyším vstávají mi vlasy hrůzou! a ještě ty bláboly...ách jo! ()

xKatiex 

všetky recenzie používateľa

Áno,samozrejme, tých latinskoamerických telenoviel tu bolo požehnane svojho času a boli celkom slušnou lobotómiou,to nepopieram. No myslím, že každý,kto tým prešiel počas detstva/puberty si našiel tú svoju, teda guilty pleasure. Pre niekoho to bol Divoký anjel a pre niekoho Valentína. A ja sa hrdo aj po vyše 15 rokoch hlásim do klubu - ak pre nič iné,tak pre tých dvoch hlavných schizofrenikov, ktorí cca 50% epizód nevedeli, kedy hovoria s tým druhým alebo s jeho/jej alter egom. A priznajme si, ktorá by nechcela podobného chlapa ako je Orestes?! No, smola,dámy,ideálni chlapi existujú len a len vo fikcii,takže sa vidíme znova pri ďalšej repríze tohto 178 dielneho venezuelského seriálu. ()

darwin 

všetky recenzie používateľa

Celkem dobrá telenovela s asi největší koncentrací krásných dívek od seriálu Vášeň a nenávist. Scénář je výborný a zamotaný víc než obvykle. Scenárista je o třídu lepší než u seriálu Yago, syn džungle, kde musel scenárista pořád volat čaroděje Caburého, kdykoliv se zamotal do vlastního scénáře. Hlavní dvojice je asi nejhezčí, jakou jsem u telenovel zatím viděl. Největší minus vidím ve schizofrenním poměru Bella-Valentina-Orestes-Stříbrná lilie. Bez toho by se seriál scvrkl asi tak o 50 dílů. Pochvalu také zaslouží moje oblíbená postava Chiqui, krásná Norkys Batista, která je hrdá na svá ňadra. A takový happyend nejsou schopní vymyslet ani v Hollywoodu. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Telenovela má v mezinárodní verzi 178 epizod. Existuje ale i prodloužená verze, která byla vysílaná pouze ve Venezuele (na stanici RCTV a Televen) a má cca 267 epizod, i když některé mohly být časově kratší. (B.Wilde)
  • Ve Venezuele byla telenovela natolik úspěšná, že se v roce 2003 začala prodávat panenka se vzhledem hlavní hrdinky Valentýny (Natalia Streignard). Panenka se objevila i přímo v telenovele. (B.Wilde)
  • Pandora (Marianela González) se v jedné etapě telenovely vydává za novináře Huga. Její partner v telenovele, Jordi (Hugo Vasquez), se naopak vdává za psycholožku Marianelou. Jde o využití reálných jmen herců pro účely příběhu. (B.Wilde)

Reklama

Reklama