Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honkongská polícia plánovala zásah proti zlodejom, ktorý sa však nevydaril. Na ulici zostalo niekoľko zastrelených policajtov a zlodejom sa podarilo utiecť. Celú situáciu nahrávali reportéri, ktorí sa na mieste ocitli, keď natáčali haváriu auta. Veliteľka Rebecca Fong vymyslí plán, aby polícia získala späť stratenú dôveru - počas akcie bude polícia poskytovať médiám originálne zábery, ktoré sami zostrihajú, aby o nich stúpla verejná mienka. Situáciu komplikujú dobre pripravení zlodeji, ktorí prostredníctvom internetu posielajú do správ vlastné zábery. (badygorila)

(viac)

Diskusia

DannyMT

DannyMT (hodnotenie, recenzie)

to si děláte srandu ne?? čtyři, pět hvězdiček....říkal jsem si jak to nebude super a taková kravina!!!! přesně jak tady někdo řekl, naprosto nelogické chování postav, všichni po sobě střílí, nikdo neumírá, nikdo se nekryje, děj absolutně o ničem....hrůůůůůza

Súvisiace novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (viac)

Reklama

Reklama