Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová (Cameron Diaz) a jej najvernejšia priateľka Courtney Rockcliffeová (Christina Applegate) vyznávajú pravidlo neviazaného života: muži sú tu na to, aby sa s nimi pobavili! To najhoršie, čo ich môže stretnúť, je citovo sa na nich naviazať... Jedného dňa sa Christina nečakane zoznámi na diskotéke s príťažlivým Petrom Donahueom (Thomas Jane). Vzájomné sympatie sa však skončia v závere večera a zdá sa, že Peter s Christinou sa už nikdy nestretnú... Keďže ale sebavedomé dievča nemôže dostať blonďavého chlapíka z hlavy, Courtney vymyslí bláznivú cestu na svadbu Petrovho brata. To už je celkom dobrý dôvod na stretnutie. Ale výlet sa stane jednou veľkou pohromou, ktorá vyvrcholí vo chvíli, keď zistia, kto sa vlastne žení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

salamandrr 

všetky recenzie používateľa

Očekával jsem romantickou komedii, ale dostanu pouze romantickou....nic jen romantický snímek. Jediná scéna, která mi zvedla koutky úst je ta když se C. Diaz a C. Applegate vkradou na svatbu, následně zjistí co zjistí a Christina A. řekne "Tohle není Barmicva?" odpověď: "My tady ve čtvrti ani žádné židy nemáme". Vim, že je to slabota, ale prostě sem se toomu řezal, tudíž tu jednu hvězdu si to získalo, jo a neni k zahození scéna filmových remaeků 8) ()

TommyDiamond 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem,že když se ve filmu sejdou Cameron Diaz,Christina Applegate,Selma Blair a Jason Bateman,tak by to mohlo stát za to. Omyl! Jít na tento film do kina,tak si prostřelím hlavu. Po prvních dvaceti minutách, kdy se pouze ječelo,křepčilo, hysterčilo a tančilo,jsem měl chuť to vypnout. Nakonec jsem s velkým sebezapřením vydržel až do konce. Film je určen spíš pro opačné pohlaví, mě teda určitě nic nedal. Spíš mi vzal a to 88minut čistého času. Jediná vtipná scéna je ta s motorkářem,který holky pozoruje,když v autě blbnou a nakonec se vybourá. Asi jen díky tomuto musím dát jednu hvězdičku. Celkově 20% ()

Reklama

ZnalecH 

všetky recenzie používateľa

Možná budu jediný, kterému se film líbil, ale... Fajn, jsem jediný. Jde asi o to, že jsem se povznesl nad jednoduchý a hloupý děj a soustředil se na výkony a vtipné momenty sympatických herců. U tří holek počínaje a u dědečka konče. Přestože se jedná o B-čkovou komedii, tak u mně splnila, co měla a s čistým svědomím jí můžu dát 70%. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Guzo 

všetky recenzie používateľa

Pár dobrých scén tu je (piercing), jinak je to bohužel dost slabé. Cameron Diaz mám ve filmech rád, ale sem mi úplně nesedla, takže ani za ní plusové body nejsou. Přijde mi, že Prostě sexy má velmi malou cílovou skupinu diváků - na romantickou komedii pro dospělé divačky je to až moc ztřeštěné, pro mladé holky to taky není úplně ideální (viz třeba ta scéna s piercingem).. takže jsou ve finále asi nejspokojenější chlapi, kteří na to koukají kvůli ústřední trojici, ehm. 5/10 ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (16)

  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)
  • Kostým fialového slona bol v skutočnosti Eleroo z animovaného televízneho seriálu The Wuzzles (od r 1985). (Arsenal83)

Reklama

Reklama