Reklama

Reklama

9 hráčov so smrťou

  • Česko 9 hráčů se smrtí (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenzie (130)

knotie 

všetky recenzie používateľa

Začalo sa to ako novela od Agaty Christie, bohužial to skončilo bez akýchkoľvek prekvapení. Slabý odvar iných hororových počinov, ktorý jednoducho nahádzal do jednej situácie čo najviac klišéovitých postáv - kňaz, čo sklame svoju vieru, hádajúci sa manželský párik, černoch, ktorý nenávidí políciu atď. Ako jediná morbídnu hru prežije (podľa konzertavívnych pravidiel hororu) "panenská" postava - ktorá nikoho zavraždiť nechce, netúži po finančnej odmene, vraždí len v sebaobrane. Skutočne nepredvídateľné. Film síce nenudí a dejovo sa pohybuje pomerne rýchlo, neprináša nič revolučné a je len ďalším zo zbierky hororov, ktoré sa tvária ako psychologické dumania na tému "človek v núdzi", ale v skutočnosti sa nevedia nabažiť exploitatívnym krviprelievaním. ()

chimeracerberus 

všetky recenzie používateľa

Snímok, snažiaci sa napodobniť film SAW alebo kocku. Ale skutočne len snažiaci. Vo všetkých ohľadoch pôsobí strašne lacno, správanie postáv je strašne nepochopiteľné, zbytočné pasáže sú príliš dlhé. Určite keby som sa ja ocitol v podobnej situácii alebo niekto z Vás tak by sa nehádal o takých veciach aké v tomto filme boli spomenuté. Jediná svetlejšia stránka tohto filmu je základná myšlienka a trošku napínavý záver. Celkový film som nútený hodnotiť skôr ako podpriemer: HUDBA:3/10 * ORIGINALITA:4/10 * LOGICKOSŤ:1/10 * DEJ:3/10 * ()

Reklama

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Bol som pripravený na tupú a neoriginálnu kópiu filmu Saw apod., ale zase prinajmenšom to až tak zlé nebolo. Áno, film je značne neoriginálny, a namiesto dobrého scenára tu najčastejšie natrafíte na klišé, ale... Je tu predsa jedno ale, a to, že film cez to všetko až tak nenudí, teda aspoň mňa nenudil. Absencia napätia a hereckých výkonov však zamrzí, ale do toho už nejdem rýpať, lebo to by som filmu musel stiahnuť ešte hviezdičku. Takto zostanem pri "otrepanej, ale pozerateľnej váriácii na známejšie a kvalitatívne neporovnateľne lepšie tituly." ()

Fallen_One 

všetky recenzie používateľa

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

piglit 

všetky recenzie používateľa

Přiznávám, že jde o vykrádačku, kde není nic originálního. Pokud by členové skupiny chtěli, tak s nářadím, které bylo k dispozici, by jim ta zeď místo oken trvala tak 4 hodiny, případně kterýkoliv vnější bod budovy jeden, max dva dny. Co je potřeba vyzdvihnout, je to, že scénář nepodlehl zažranému multikulturalismu a první tři mrtvoly má na starosti poměrně primitivní černošský mladík, což by patrně proběhlo i v reálu. Další ocenění zaslouží slušné výkony herců a závěrečný twist, takže nakonec žádné zklamání... ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené