Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luther Krank (Tim Allen) už má Vianoc naozaj plné zuby! Obzvlášť komercia spojená s týmito sviatkami lásky, pokoja a mieru mu ide zopár rokov neuveriteľne na nervy. No aby nezarmútil svoju dcéru Blair (Julie Gonzalo) to zatiaľ nikdy nedával príliš najavo a vždy sa veľmi snažil, aby spolu s manželkou Norou (Jamie Lee Curtis) pripravili naozaj dokonalé vianočné oslavy. No keď im Blair oznámi, že tohtoročné sviatky neplánuje tráviť doma, Luther to pochopí ako svoju veľkú šancu – rozhodnú sa s Norou Vianoce tento rok jednoducho odignorovať! Žiadny stromček, žiadne darčeky, žiadny snehuliak... Namiesto toho nekonečne veľa slnka a slanej vody na nezabudnuteľnej dovolenke v Karibiku! Ibaže Krankovcom sa napokon predsa len nepodarí uniknúť vianočnému šialenstvu, ako dúfali... Blair sa totiž náhle rozhodne inak, chce sa na sviatky vrátiť domov! Luther a Nora majú sotva 24 hodín na to, aby vyzdobili dom a všetko pripravili, čo sa však zdá, vzhľadom na okolnosti, absolútne nemožné. No ak sa im to náhodou podarí, bude to čosi ako ich osobný vianočný zázrak... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

Tyny 

všetky recenzie používateľa

Asi to nebylo zas až tak špatné, ale u mně je problém, že jsem těch filmů na téma "natočíme film o Vánocích, ale to nebude takový tuctový film jako jsou všechny vánoční filmy, tenhle bude originální a bude vynikat mezi ostatními", prostě překoukaná. Pořád je to to samé, zkažené Vánoce, něco se zvrtne, blablabla. Řadový film. 3* ()

Zadri 

všetky recenzie používateľa

Smrk smrk smrk fňuk. Utírám slzičku z amerického patosu, který je v této "komedii" servírován v míře vrchovaté. Vzpomínám si jen na jednu vtipnou scénu, a to když Tim Allen podstoupí botulotoxinové injekce. Uplné vánoční utrpení se nekonalo, ale jak vlastně můžu hodnotit film, který jsem již zapoměl. ()

Reklama

wosho 

všetky recenzie používateľa

Žít v USA a nezdobyt na Vánoce svůj domeček kilometry svítídel a na střechu nedát gigantického sněhuláka, tak je ze mě veřejný nepřítel č. 1. Vcelku průměrná vánoční komedie, u které je každému dopředu známo jak to vše dopadne (jen u toho zloděje mě překvapilo, že se nenapravil). Naštěstí hlavní herecké party jsou dobře obsazeny a Tim Allen mě po dlouhé době pobavil. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $60miliónovTržby USA $73,780,539Tržby Celosvetovo $96,572,480║ "Nič nové pod slnkom" - škoda niečo viac k tomuto počinu dodávať, ( 100x otrepaná vianočná príbehová schéma s blbými ako že vtipnými scénkami, nás čaká aj v tomto prípade ) /30%/ ()

Crocuta odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám rád "vánoční komedie", tím méně ty, v nichž z je rozhodnutí jednoho postaršího páru "neslavit vánoce" považováno za katastrofu větší, než jsou všechny válečné konflikty, hladomory a zemětřesení současnosti dohromady. Tim Allen se asi do podobného spektáklu hodí, Jamie Lee Curtisovou (která se , chudák, snaží co to jde) mohu jen litovat. Celý tento film mne zkrátka neskutečně sral a do konce jsem ho shlédl jen pod nátlakem rodiny, která to má u mne ještě schované... ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy se Luther (Tim Allen) rozhoduje, zda dá svým sousedům letenky, ve sněhu u jeho domu nejsou žádné stopy jako u jeho sousedů, u kterých předtím byl, což dokazuje, že natáčení scény probíhalo přerušovaně. (Nevka)
  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)

Reklama

Reklama