Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V úvodnej scéne vidíme mladého muža ako ide veľmi rýchlo vo Ferrari. Náhle ho prenasleduje policajná motorka. Zastaví. Muž v policajnom obleku dôjde k autu a niekoľkokrát vystrelí. Na mieste činu zanechá zbraň. Ide o dôstojníka tretej triedy Colina Boxera. Ako si mohol dovoliť mariňák také drahé auto? Následne zistí, že Boxer si privyrábal v hoteli ako parkovač áut hostí. Jedno Ferrari si požičal, aby sa prešiel a užil si jazdu. So smrťou však nepočítal. Ferrari patrí miliardárovi Vijayovi Chayaovi. Abby zistí, že zbraň bola zakúpená v jednom antikvariáte v Marylande. Predavačka si vedie starostlivé záznamy a oznámi Gibbsovi, že zbraň si kúpila istá Kim Taylorová. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Víčko od superlepidla, kterým lepí hrníček Gibbsův (Mark Harmon) otec, zůstalo na stole, ale když přeskočí záběr na Gibbse a na Moora (Billy Dee Williams), můžeme vidět, že víčko je na lepidle. (Katka189)
  • Když Gibbs (Mark Harmon) mluví se záznamníkem svého otce, je vpravo od záznamníku vidět dálkový ovladač DirecTV. Po velmi krátkém záběru na Gibbse na mobilu se kamera vrátí na záznamník a místo ovladače je krabice s kapesníky. (Katka189)
  • Na konci epizody, těsně před titulky, když Gibbs (Mark Harmon) plní svůj hrníček whiskey, je hrníček nakloněn natolik, že je vidět, že je ve skutečnosti prázdný hned po naplnění. (Katka189)

Reklama

Reklama